Fin fredag

AnnA 2010-05-15 09:42 (inga kommentarer)
På förmiddagen fick jag en del skräp kört till återvinningen. Sen kärrade jag jord, hej o hå. Lillebror skuttade glatt vid sidan om skottkärran alla vändorna fram och tillbaka. Sötnosen! Äntligen är pallkragarna fyllda. Nu återstår bara det roliga, att fylla dem med växter :) Kände mig dock lite sliten efter det, förkylningen håller sig fast, så det blev att sova middag efter lunchen. Somnade bums och väcktes av att väninnan ringde och ville ha vägbeskrivning till vårt hus en timme senare.

Vi fick en härlig fikastund med både nya och gamla minnen. Vi har knappt setts på många år och ändå fortsatte vi bara som det var förra veckan. Det kändes riktigt kul.

Under fikatiden kom pojken hem med sin nya bil, så den blev ordentligt beundrad innan hon körde. Han är glad som ett barn på julafton och det är så härligt att se. Att se honom så glad, gör mig glad. Ja, ni fattar.

Efter det körde vi till stan och gick på spa, pojken och jag. Fint att få egentid tillsammans. Där var lugnt och stillsamt. En stor jaccuzzi stod utomhus. Det var mysigt att sitta i den, med vetskap att man satt på ett hustak mitt i stan :) Vi testade ångbastu och japanskt bad också. Sen fortsatte vi att vara internationella och åt en god middag på kinarestaurang ;)

En riktigt fin fredag hade vi.

Nu är pojken och spelar. Hoppas det inte regnar lika mycket i stan. Här fullkomligt vräker det ner. Nu ska jag upp och börja städa barnens rum efter renoveringen.

Jag är så tacksam för detta livet som är nu. Tack!


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007