Skitväder!

Anni 2010-05-12 14:22 (2 kommentarer)
Det säjs ju att katter avskyr vatten. Då har jag nog lite katt i mej - jag gillar inte att bli blöt och kall och regnad på. Usch! Särskilt om fötterna! Mina goretex-gympaskor SKA hålla tätt, men sånt här ösregn tål dom inte.

Jag gick ett par hundra meter till parkeringen, flöt in i bilen som en stor pöl och satt sedan i blöta kläder och frös. Körde motorvägen med vindrutetorkarna på full fart hela vägen hem. Det värsta är att hamna bakom en långtradare utan stänkskydd, och sen köra om och bli totalt blind ett par sekunder när man får hela duschen över sej. Det är läskigt!

Nåja, nu är jag hemma, har bytt om till torra kläder och försöker jobba lite medan jag får upp värmen igen. Ute fortsätter det att hällregna, men den här lilla katten kryper upp i soffan med datorn och en tekopp och tänker INTE ge sej ut igen frivilligt... I alla fall inte utan gummistövlar! Hutter och frys!

Lisasan

Samma här, avskyr att vara ute i regnet. Fast idag sitter jag hemma och det är till och med ruggligt inomhus, sådär fuktigt i luften och man fryser lite lätt hela tiden. Nej fram med solen!

2010-05-12 14:30:15

sodan

men hu! jag åker västkusten till imorgon, sånt väder vill jag ju inte ha!

2010-05-12 22:28:10


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!