Galet lättpåverkad

Moot 2010-05-03 19:38 (3 kommentarer)
....det är jag det. Det känns som intervjuer och nya jobbmöjligheter avlöser varandra.... och jag byter inställning till vilket jobb jag vill ha. Varje företag jag pratar med lyckas få mig att tro att det är just DÄR jag vill jobba haha. Jag väljer föresten att tro att jag inte är så lättpåverkad utan att jag är en väldigt FLEXIBEL person ;-)

Jag är ju sisten kvar på stora säkra företaget... vad jag fick veta hade CFO varit mycket imponerad av mig... men smått bekymrad över mitt löneanspråk. Men hallå - vill man ha kvalité så får man öppna på kassaskåpet. Skämt och sido - jag ber inte om mer än vad jag har nu och kan till och med tänka mig att gå ner någon tusenlapp... men sen är det stop!!

Over and out!

Dorizz

:)

2010-05-03 20:32:56

Mysan

Jag gick på den där en gång. Att VDn/hotelldirektören var så imponerad av mig men bekymrad över min lön. Och jag satt i din sits. Nuvarande arbetet skulle skära ner. Men jag ångrade mig sen. Varför skulle arbetsinsats på en annan arbetsplats värderas mindre än förra? Och samtidigt så märkte jag att han hade satt det där i system. Han sa så till alla som vi sen anställde på hotellet. Alla behöver ju inte vara som han (som f ö var ett pucko). Men min erfarenhet är att det är två saker. Man är värd samma, och att det är när man byter jobb som man brukar kunna växla upp några kronor.
Stå på dig! Är han imponerad får han betala! Du verkar ju inte stå och stampa på bara en plats.

Lycka till vännen!

2010-05-04 07:59:30

AnnA

Håller med föregående talare! Att gå ner i lön ska man nog bara göra om man hittar det där jobbet som man skulle kunna dö för. Eller man står utan möjligheter alls. Det verkar ju som du har flera chanser på gång. Lycka till!

2010-05-04 09:43:38


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!