Stockholm i mitt hjärta

Moot 2010-05-01 18:28 (2 kommentarer)
Jag har verkligen en sån där hatkärlek till Stockholm. Jag avskyr tunnelbana och äckliga människor och långa avstånd... Men jag älskar innerstan (bortsett från Drottningatan då), vattnet, affärerna och de fina byggnaderna etc etc.

Blev ju uppringd om ett jobb i bruksamhället där jag växte upp. Skulle man ta det så skulle man förmodligen välja att bo i Västerås som ligger precis brevid. Där bor ju hela min familj. Men nej... jag vet inte. När jag flyttade hem från Isle of Man för två år sedan så hade det nog gått. Men nu känns det konstigt. Vad skall jag göra då på helgerna? Det skulle säkert sluta med att jag åkte till Stockholm. Jag är inte någon sån som utnyttjar nattlivet här (det skulle jag sägert göra mer i Vås för det är mer lättillgängligt). Men alla härliga restauranger och fina butiker här i Stockholm. De vill jag inte vara utan!

har haft en sån där fantastiskt dag när jag åt lunch på Diplomat med en kompis... drack ett glas bubbel till maten... strosade genom Östermalm till ett RIKTIGT kondis där vi fikade. Fönstershoppade sedan antikmöbler och fina kläder... en bra dag helt enkelt.

Attans bara att man inte kan få bo mitt inne i stan. Då skulle det vara så mycket bättre!

Bara tankar som fladdrar i mitt huvud.

Over and out!

ikapiika

Om du skulle välja att vara intresserad av bruksjobbet skulle du kunna bo mitt i stan i Västerås då?. Själv har jag bott med kort promenad till centrum i största delen av mitt liv men inte nu och DET är något jag saknar. Till och med så att jag kände när jag hälsade på min syster i Västervik (när hon bodde i stan) att jag var klart villig att flytta till mindre stad bara jag hade gångavstånd till cafeer, affärer och någon form av liv... Bara en fundering alltså.

2010-05-01 21:01:01

Moot

@ikapiika: jag har funderat på det och visst skulle det vara skönt... men att driva runt i Vås city.. nä usch det känns som ett passerat liv.... tror jag :-)

2010-05-02 08:37:06


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!