Pengar och ångest

Lisasan 2010-04-22 13:16 (1 kommentar)
Äntligen kan jag släppa månadens nervositet. Alla sjukintyg som jag skickade till FK har godkänts och i morgon kommer pengar. Märkligt nog mer än jag trott, men å andra sidan har jag verkligen dålig koll på det här med pengarna, procent hit och dit, utbetalningsdagar och annat. I allt annat stök har jag bara inte orkat.

Hur mycket jag än vet att jag har rätt till pengarna, och hur mycket jag än vet att jag inte hade kunnat arbeta senaste tiden, så spelar det ingen roll. Ingen verkar ju gå säker idag, till och med folk med riktigt svår cancer får ju avslag från FK. Och graviditet brukar ju inte direkt vara något positivt när det rör FK. Förmodligen är det de diagnoser jag har från början som spelar roll.

Inatt låg jag vaken någon timme med riktigt överjävlig värk i ena lungan. När det väl släppte somnade jag till, och vaknade strax efteråt med något helt nytt jag aldrig märkt förut. Total ångest och en kropp som betedde sig jäkligt mysko. Det var som att hela magen krampade och drog ihop sig. Efter en stund insåg jag - förtida värkar. Så jag ska försöka få tag i mödravården idag och fråga om råd, det är trots allt lite tidigt. Genom graviditeten har jag varit rätt lugn trots alla motgångar, men under några minuter i natt var ångesten total och jag var livrädd att något nu gick fel.

morsan

1000 <3

2010-04-22 14:17:35


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may