you and you and you

Corn 2010-04-20 14:00 (1 kommentar)
Allt man får är en stund i solen. Och då gäller det att ta vara på den där stunden.
Gnälla och grubbla kan man göra. Älta likaså. Det hör till.

MEN man måste omfamna det andra då och då. Skratta sig lycklig och skatta sig lycklig. Jag är lycklig över att jag har en fin vän som jag kan prata i telefon med en sen lördagkväll. Även om jag inte är världens roligaste telefonsällskap just då. Jag är glad att jag har en kompis i stan som säger "kom över efter jobbet!" fast jag jobbar till tolv på natten, och som tänder ljus och ställer fram oändligt mycket jasminte när jag kommer dit. Hon bjuder på kramar och skratt.

Jag är glad att jag har en bästa vän att facebookmaila svårigheter med en vanlig måndag. Vi avslutar med några peppande komplimanger åt vardera håll.

Och jag är glad att jag kan bolla hiphopnamn med en rolig person i min närhet också. Och lite glad är jag att en kompis tycker att det är tråkigt att vi inte får jobba ihop i sommar - eftersom det är just honom jag ska vikariera för.

Jag är glad över vårt fina uterum. Nu ska det börja inredas på allvar. Mitt på dagen är det kanonvarmt där, och jag sätter mig ofta där och blundar och tänker sommar.

Jag är glad när min äldsta son tar på sig sin vita hatt och kör Michael Jackson-koreografi som ett litet uppträdande för mig på morgonen. Jag gillar när han kommer inrusande och säger "upp och hoppa!" och sen har tagit fram fil och gjort i ordning varsitt glas c-vitamin åt oss på morgonen.

Och jag är glad när min minsting väcker mig klockan fyra på natten, förvisso alldeles febrig, men han lindar armarna omkring mig och säger "du är den bästa mamma man kan ha!".

Mucklan2

Mycket att vara glad för!

2010-04-21 09:51:00


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.