Rörigt

Lisasan 2010-04-06 21:28 (inga kommentarer)
I dag gick min sjukskrivning ut, så i morgon skulle jag egentligen börja jobba. Men som jag trodde, jag är faktiskt inte bra nog. Nytt besök hos barnmorskan idag, hon tyckte jag såg blek och trött ut. Hennes råd var "du ska ju absolut inte arbeta som läget är nu". Och hon har rätt.

Problemet är bara att läkaren som förra veckan skrev ut kortison ansåg att jag skulle "piggna till" under helgen och vara i finfin form lagom tills i morgon. Hon hade fel. Så i morgon får jag börja med att ringa och försöka få nytt jourbesök och ny sjukskrivning.

På specialistmödravården kan min läkare förvisso sjukskriva mig också, om det är nödvändigt. Men, hon är på semester hela veckan, så det funkar inte just nu. I värsta fall skulle det sannolikt ordna sig ändå sa barnmorskan, men jag vill slippa gå sjukskriven i flera dagar utan att vara säker på att åtminstone ha ett läkarintyg.

Det är rörigt att tillhöra flera mottagningar samtidigt, och det är rörigt att behöva dividera till höger och vänster om vem som ska sjukskriva mig. Ena stället tycker att jag kan arbeta 50%, andra stället inte alls eftersom dom även tar hänsyn till annat än första stället.

Nya tag i morgon.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may