Noll koll

Lisasan 2010-03-30 13:21 (2 kommentarer)
Lyckades få en jourtid hos läkaren redan nu i veckan. Tur det, för nu får jag gå på värktabletter hela tiden för den jäkla lungvärken.

En sak är väldigt märklig. När jag var hos reumatologen i januari fick jag veta att jag måste komma dit en gång per månad under graviditeten, för rutinkontroller. Allt för att det ska fungera så säkert som möjligt. Men sedan har reumatologen själva skickat ut brev där dom skjuter upp min tid, tre gånger hittills. Och nu har jag tid i slutet på april.

Det innebär att det nu hinner gå tre månader mellan besöken. Alltså redan innan alla infektioner var det skitviktigt att dom hade koll på mig varje månad, nu när en massa skit har hänt spelar det tydligen ingen roll längre. Jag fattar inte varför. Frågade sköterskan när jag ringde idag, men hon hade ingen aning. Förvisso har jag varit på ett par jourbesök emellanåt, men det är inte alls samma sak. Jouren är inte färdiga specialister, och det är en specialist man måste träffa varje månad. Nej, något är inte riktigt som det ska i deras planering.

Anni

Kolla med sköterskan där så det inte blir nåt fel. Dom kanske inte har riktigt koll?

2010-03-30 22:34:29

Lisasan

@Anni: Ja det verkar som dom har missat något, så jag ska försöka kolla upp detta när jag kommer dit på mitt jourbesök. Sedan håller jag ju bra koll själv förstås, ringer jouren när jag måste och jag har täta besök på specialistmödravården, men det känns ändå som att något har missats här.

2010-03-30 23:57:45


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may