ännu en helg

ikapiika 2010-03-28 22:48 (1 kommentar)
har gått fort. Nu har den ju bevars varit kortare än vanligt.

Igår var vi på cocktail-galej. Kompisar firade 40 med baluns på Grand Hotel-Hörnan, smoking och allt. Jag hade ärtig röd klänning och kände mig på det hela taget HOT. Inte som förra månaden när det var smokingbaluns på Grand- i huvudstaden och jag fick vara ice-queen.

Även om kvällen blev hyfsat tidig eftersom vi skulle hem och släppa iväg barnvakter (nästa gång lånar vi ut barnen över natten istället) har dagen varit seg. Jag var med Gabo på ett fyraårskalas hos en av hans dagisbabes. Det är sådär 8 stycken 3-4 åringar på Gabos dagis och han är enda killen...

I alla fall är ju GosG inte någon direkt kaxig kille så jag fick göra honom sällskap. Han var inte heller direkt sugen på att leka med sockerhöga småtjejer utan höll sig på födelsedagsbarnets storebrors rum och lekte med bilar. Jag fikade och försökte ha någon form av konversation med födelsedagsbarnets föräldrar, som för all del är trevliga typer. Som vanligt hamnade vi mest på samtalsämnena husrenovering och skidresor.

Jag har tyvärr inte sett Tv-serien Solsidan, men jag läste DNs skriverier om den idag och insåg att det nog finns klara jämförelsedrag med vår förort, även om den är långt ifrån lika välbärgad. Framför allt känner alla, alla och många har bott här ute i generationer... vilket gör mig lite rädd.

Nu börjar klockan bli sovdags även i "gammal tid" och jag försöker att inte tänka på att min klocka kommer att ringa på något som i förrgår började på 4.

ha det.

Moot

Kul att få känna sig lite snygg :-)

2010-03-28 23:06:04


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk