Efter jobbet

AnnA 2010-03-23 11:54 (inga kommentarer)
ska yngsta dottern och jag titta på moped till henne. Lilltösen har blivit stora tjejen. Hur gick det till? Snart bränner hon iväg, ut i trafiken. Läskigt, men samtidigt skönt att hon får lite frihet.

Efter tittandet på moped, så ska vi vidare till trafikskolan för synundersökning. Hon ska få lite material också, så hon kan börja plugga. Sen ska jag bara få iväg ansökan om lämplighetsintyg. Intensivkurs för körkort på EU moped är redan bokat.

Jag måste dessutom fixa in papper till juristen angående bouppteckningen. Göra en adressändring och åka till banken och betala.

Förra veckan var jag hos optikern för nya terminalglasögon. Han tyckte jag behöver glasögon hela tiden. Och jo, det har jag också märkt. Jag ser inte riktigt lika bra längre.
Alltså måste jag prova ut bågar. Frågan är bara när? Imorgon spelar pojken, så då ska jag samla in barnen och fixa hemma. På torsdag är det utvecklingssamtal för äldsta dottern efter jobbet. Just nu känner jag mig ett halvt steg efter hela tiden. Jag behöver ledig tid! Men var tar jag den?

Igår fick jag sått mina fröer. Åh, vilken lycka det är att få köra runt fingrarna i jorden! Dutta ut fröerna försiktigt och vattna.
Sen börjar väntans tider, när man springer och kikar om man kan skymta något grönt i burkarna. Härligt!

Nu är det snart lunch, då ska vi avnjuta dotterns hemmagjorda pizza. Hon lagade mat till hela familjen igår. Det är både skönt att slippa och gott blev det. Dessutom blev det över till lunchen idag, inte dumt :)

Svejs.
Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007