Helgen försvann

AnnA 2010-03-22 11:42 (inga kommentarer)
med blixtens hastighet. Det har varit mycket städning och byggande. Stackars pojken hamrade sönder fingertoppen, ajajaj! Jag fick rycka ut och vara sjuksyster och lägga förband om fingret. Sen var han en stålman och fortsatte att bygga ;)
Där emellan har vi klämt in lite tvätt, disk, kyssar och matlagning. På lördagskvällen somnade jag så sött i hans knä, när vi skulle kika på millenium...

Söndagen började jag med att städa bort gipsdamm, det är inte kul. Det är liksom baksidan med att renovera och få fint. Det ska bli skönt när det är färdigt.

Sen bar det av på kalas till söte 2-års pojken. Kläderna var inte så roliga att få. Han packade upp pyjamasen och fleecen, sen packade han raskt ner dem igen, räckte över paketet till mig och tyckte att de kunde jag ta med hem igen, hihi. Roligt att han fick både jacka, fleece och mössa av olika personer, men allt färgmatchat i turkos och mörkblått.
En degkavel däremot var inte alls dumt att få. Den och bakformarna visade han genast glatt upp för sin mamma. En pappa som är kock och en mamma som gillar att baka, då kan det bara bli rätt :)

Väl hemma igen blev det lite mer pyssel med att duscha gipsdammiga blommor och en hundpromenad på det. Under tiden skjutsade pojken sin son till dansen, sen var han en ängel och hämtade godislådor jag skall så i. Förhoppningsvis kanske jag hinner så lite ikväll. Fröerna kom ju i fredags och nu vill de så gärna bli planterade :)





Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007