Vad prylar man har

Jazzie 2010-03-21 22:42 (2 kommentarer)
Vårt hem är fyllt av prylar. Prylar, prylar, prylar. Inte bara saker vi själva använder, utan allt jäkla möjligt. På bordet ligger post och reklam (note to myselfe: Sätt upp Ingen reklam på brevlådan) Även när man rensar upp och skapar ordning kommer det snabbt nytt. I hörnet står pant och glasflaskor. Sambon äter värktabletter som ligger på diskbänken ihop med handsprit till familj på besök, kastrullen vi kokar Grodanprylar, Grodanprylar vi använder stup i kvarten, en vindunk (note to myselfe: Varför står vindunken där? Och när hamnade den där? Vin har vi inte druckit sen i somras, varken Sambon eller jag)
Saftflaska, oljor till matlagning, en basilika, saxar.
Diskbänken är egentligen plockad iordning från all disk. Ändå känns den helt belamrad.

På en kökstol ligger en jättehög med Grodkläder vi har fått. Vi har inte hunnit gjort i ordning någonstans att ha dem än. (note to myselfe: Gör det!) På vardagsrumsbordet ligger 2 datorer, 2 glas vi dricker ur, fjärrkontroller, mobiltelefoner, brev som borde ligga bland posten på köksbordet, en bok, min blodtrycksmedicin, napp, och lite hushållspapper som väntar på att slängas. Under bordet ligger lite fler fjärrkontroller, alosolsprit, kompresser och kirurgtejp till mina fingrar. Handkräm. Bröstpump-prylar. På golvet står min handväska. Grodans bilbarnstol. En påse med post från min sjukhustid (note to myselfe: Gå igenom posten och framför allt få iväg försäkringskassans alla brev) En påse med en bajstunna i som ska till grannen. (note: Gå över med tunnan)

Vi kan rensa upp, men det mesta som ligger framme just nu är sånt som även om vi städar bort allt tar det 5 minuter så kommer det fram igen. Eller så får vi nytt av samma sak.
Jäklars vad grejer det finns.

Anni

Ja prylar har man ju alltid, men det blir väl ännu värre med lilla Grodasn alla grejor oxå. Jag tänker på det ibland alla mammor som måste packa med sej en halv resväska varje gång dom ska utanför dörren.

2010-03-22 07:37:24

Moot

Skönt att höra att det inte bara är jag. Tror jag håller på att bli tokig av alla SAKER!

2010-03-22 07:47:53


Info
Namn
Jazz
Född
-
Hemstad
Stockholm
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-12-27
Antal texter
1 076
Övrigt
Jag fyller 43 år 2018.
Har två barn. Sambon blev Man när prästen vigde oss.

Vi bor halvvägs ut på landet. Bland åkrar, ängar och grusvägar.

De senaste 4 åren har livet gett oss prövningar som fått mig att ompröva vad som är viktigt i livet.
Det har gjort mig lite mer ödmjuk till tid, plats och rum. Gett mig nya perspektiv om vad som är viktigt.
Men det har också gjort mig rädd.
Jag väntar på nästa käftsmäll och tror att om vi planerar framåt i tiden så är det som att be om dåliga nyheter.

Allt får mig att sakta ändras. Till något bättre? Förmodligen inte. Men till något lite annat.
Valspråk

Face it... jag är den jag är vare sig jag vill det eller inte