Hårfint

AnnA 2010-03-17 13:59 (2 kommentarer)
Fick ett infall och ringde min frissa igår em. Hon hade tid samma kväll! Så igår efter jobbet gick jag klippte mig. En lite kortare variant på samma frisyr, så nu är jag vårfin i håret. Ja, nästan i alla fall. Den där hårfärgen jag köpte står fortfarande på hyllan...

Jag ska både färga och sätta i slingor, så det tar en god stund att fixa mitt hår. Att ha tidspress är bara att glömma, då blir det inte bra. Ikväll ska jag färga håret på en väninna och där ingår fika med babbel :) Själv får jag nog satsa på helgen tror jag.

Nu fick jag tummen ur och beställde tid hos optikern också. Det är dags för nya glasögon. De gamla är väldigt gamla. Just nu har jag bara terminalglasögon, men frågan är om det inte är dags för mer än så? Känns lite så ibland tycker jag. Vi får väl se.

Morgonen idag var inte den bästa. Först skulle jag sätta i mitt guldörhänge. Fumlade till det och tappade det i vasken. Kling, kling ner i avloppet. Well, jag tror säkert att det går att fiska upp. Jag ser det blänker där nere. Givetvis gick dyrbara minuter och jag blev sen istället. Pojken är snäll och låser ytterdörren efter mig, då kommer jag på att jag inte tagit mina glasögon. In igen, men hittar dem ingenstans! Fast det berodde mest på att de låg kvar hos frissan, som jag besökt kvällen innan...

Nåja, vi hann lämna barnet vid bussen i tid och hann se sötaste pyttelilla hästen på väg till jobbet i morse. Den var säkert lika bred som hög, fridfullt lufsande i en hage vid vägen.

Jag har dessutom hämtat glasögonen på lunchen och allt är frid och fröjd igen :)

Moot

hoppas du får tag på örhänget också!!

2010-03-17 15:51:58

AnnA

@Moot, nu är det uppfiskat också :)

2010-03-18 08:00:53


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007