Frön och presenter

AnnA 2010-03-16 11:55 (1 kommentar)
Igår beställde jag fröer på nätet. Åh, det ska bli så kul när de kommer! Klockranka, Blomstertobak, Salvia strata, Tagetes och Flitiga lisa. Dessutom har jag skickat in ett erbjudande om Allt om trädgård. Prenumerera 3 nr och få en sekatör från Fiskars. Min gamla sekatör sjunger verkligen på sista versen. Den var nog också från ett liknande erbjudande och har hållt i många år. Lite vårshopping som piggar upp. En del köper vårkläder, jag köper blommor :)

Det börjar bli dags att göra en grovplanering av trädgården. Den är helt enkelt väldigt tom. Där finns gräsmatta och en häck runt tomten. Thats it liksom. Inga träd, inga buskar eller större rabatter. Trist med träden, det andra går rätt snabbt att fixa till :) Det är bara att gräva bort gräsmattan hehe..

Ikväll ska jag handla efter jobbet. Lite mat, men också kika på födelsedagspresent till systerdotterns son. Han blir stora pojken nu, 2 år. Helt sanslöst vad tiden går fort. En brödkavel önskar han sig, så han kan baka och kavla deg med sin mamma. Sen var det en pyjamas och ett tåg också. Vi får väl se vad det blir. Det är roligt att köpa presenter till söta pojkar!

Dorizz

Oooo, jaaaa, det är kul med blommor och trädgård! Och 2-årskalas!

2010-03-17 11:22:27


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007