Hälsan som gick åt skogs

Lisasan 2010-03-12 23:08 (1 kommentar)
Barnmorskebesöket idag gick fint, hjärtljuden lät bra och alla värden som testades på plats var helt ok.

Vi diskuterade lite fram och tillbaks kring min hälsa och barnmorskan tyckte det hade varit mycket under graviditeten. Hon undrade om jag hann med att vara gravid också, mitt i alltihop. Och hon har ju rätt, egentligen har jag bara fått fokusera på min egen hälsa hela jäkla tiden. Och är det inte hälsan så är det sånt som hänger ihop, som sjukskrivningar, kontakt med FK, kontakt med jobbet, läkarbesök till höger och vänster.

Barnmorskan ansåg att jag resten av graviditeten verkligen måste tänka på mig själv och barnets hälsa. Om det fortsätter så här är det inte säkert att jag kan gå tillbaks till att arbeta ens halvtid, och hon ansåg att det var viktigt att jag tänkte på det och tog upp detta med läkarna jag träffar. Även om specialistmödravården sällan sjukskriver gravida före sista trimestern ansåg hon att i mitt fall skulle man direkt göra det om jag nu behöver det, eftersom jag har så mycket varierande hälsoproblem.

Är det inte benet så är det bihålorna och är det inte det ena eller andra så är det migränen eller hypotyreosen, lungorna eller extraslagen på hjärtat, eller den allmänna stressen över hälsoläget och den höga sänkan och allt annat jäkla bjäfs. Finns säkert mer som jag glömt.

Äh, det här är jobbigt just nu, men sen kommer det bli så bra. Faktiskt. Det är ju en begränsad tid, jag måste verkligen tänka så.

monchichi

Kram <3

2010-03-13 12:58:49


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2001-08-09
Antal texter
660
Övrigt
Valspråk

Sing while you may