wipe it out

.jag 2010-03-04 08:03 (4 kommentarer)
just nu är det STÖKIGT på jobbet och jag hade behövt städa, röja, sortera och strukturera upp vissa projekt som ligger och flyter i periferin men som borde avslutas på något sätt. så det ska jag väl börja dra i idag om ingenting oväntat dyker upp. arbetsveckan har ananrs varit helt splittrad, i måndags skulle vi samlas och redovisa våra förbättringsförslag, men det blev inställt med kort varsel och flyttat till onsdagen på grund av att chefen fick förhinder. och på onsdagen fick chefen nya förhinder så nu blev det istället flyttat till fredagen. och jag har laddat rätt mycket inför de här sammankomsterna som aldrig blev av, och nu känns hela veckan liksom sönderhackad och utan flyt.


hemma är det också STÖKIGT och det känns ibland som att vi aldrig kommer att få det annorlunda, men igår satte vi oss ner och gjorde upp en plan för hur vi ska komma vidare och hur vi ska prioritera och att målsättningen ska vara att ALLA JÄVLA BANANLÅDOR ska bort. jag fattar inte varför det ska ta sån tid, sist jag flyttade så smällde jag upp alla bokhyllor och packade upp alla (=mååånga) bok- och skivlådor på nolltid. jag HAR förvisso packat upp nästan alla mina böcker, men alla skivor och filmer ligger fortfarande i lådor. och mr S har typ hälften kvar av sitt. för resten av hyllorna (bland annat) befinner sig fortfarande i mr S' gamla hus, som har varit insnöat, och varenda gång vi så mycket som har andats en stavelse om att vi ska åka dit och flytta grejer så har det blivit en ny snöstorm. men idag ska vi göra ett nytt försök och se om det lossnar.

så förhoppningsvis börjar saker hända, förhoppningsvis innan jag blir TOKIG av att se bananlådor i varenda rum och av att ha allting provisoriskt. nej okej, allting är inte provisoriskt och det står inte bananlådor i alla rum, men ändå. det KÄNNS så. och även om jag vet att det finns orsaker till varför det har dröjt så blir jag ändå frustrerad när det känns som att det inte händer någonting.

men nu ska det bli ändring, som sagt. nu gäller det bara att vara lite disciplinerad och hålla sig till PLANEN. jag hoppas det ska gå bra.

och igår hittade jag snödroppar i rabatten. SNÖDROPPAR, hör ni det?




AnnA

Varför tar det längre tid att få i ordning när man är två? Jag har flyttat själv 2 gånger de senaste 7 åren. Allt var uppe och fixat inom en månad tror jag. Det finns massor av kartonger kvar i källaren hos oss nu...
Frustrerande var ordet.

2010-03-04 08:11:54

.jag

@AnnA: ja, visst är det konstigt? och skönt att höra att vi inte är ensamma...man tycker ju att det skulle gå dubbelt så snabbt när man är två som hjälps åt. men jag antar att det är lättare att fokusera när det inte finns någon där som distrahererar och får en att vilja göra andra, roligare saker :-)

2010-03-04 08:37:46

Bonitan

jag har bara sånt där som man - jag - behöver vara två om. Tavlor. Jag vet inte hur jag ska sätta dit krokar på själva tavlorna för att få dem att hänga snyggast och sen då att få det rakt tre stora avlånga tavlor som ska upp på rad. Och sen...ja.. behöver jag nya tavlor för jag vill inte sätta upp några fler av de gamla.

2010-03-04 09:46:19

Dorizz

Bra med en plan så du ser slutet på eländet!

2010-03-04 12:02:50


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.