Trumpetande och fnissanfall

Anni 2010-02-25 23:25 (1 kommentar)
Bästa bästisen kom hit ikväll. Vi skulle öva lite inför helgens fest. Mamma fyller år och det ska bli stort kalas och vi ska bidra till underhållningen. Så nu har mina grannar fått gratis trumpetkonsert, jag hoppas dom uppskattade det!

Sen drog hon med mej till simhallen och vi flöt runt en stund och sen skrubbade vi oss och packade in håret och satt i bastun tills vi var alldeles rosiga. Vi flamsade omkring i omklädningsrummet, ensamma som tur var, och fånade oss som vi gjorde när vi var 14.

I bilen på väg hem började vi fnissa och sen kunde vi inte sluta. Det blev ett sånt där riktigt anfall, sådär så man får kramp i magen och knappt hinner andas mellan gapflabben. Ja du milde! Vad skulle jag göra utan såna vänner?

Annars är det mycket festplanering nu. Jag har gjort ett foto-collage, en tipspromenad, förberett vad jag ska säja, vad vi ska spela, när vi ska sjunga "ja må hon leva", har koll på gästlistan och har försäkrat mamma att hon är jättesnygg i sin nya dräkt och försöker övertyga pappa om att han visst ska hålla tal.

Problemet är bara vädret. Om det blir blixthalka på lördag kommer hälften av gästerna inte att kunna ta sej hit. Det vore bra att kunna förutspå vädret innan vi ska beställa maten hos cateringfirman imorgon bitti...

Imorgon kommer det hit en snickare och ska fixa golvet i garderoben. Så nu har jag flyttat ut varenda grej därifrån för att han ska komma åt och hela lägenheten är full med grejor.

Sen kanske söta syster med barn kommer från Stockholm i helgen, om tågen går. Då borde jag hinna handla mat oxå. Fast med tanke på alla varningar på SJs hemsida, tror jag inte det blir nåt av med resan.

Just nu är det nollgradigt och regn här. En decimeter slask på vägarna. Fryser det på inatt får jag åka skridskor till jobbet imorgon!

Moot

Åhhh vad härligt med sånt där galet skrattanfall. Håller tummarna för att vädret håller sig i styr!!

2010-02-26 08:52:40


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!