come out and shout

.jag 2010-02-18 12:07 (inga kommentarer)
jag sitter på jobbet med en SPRÄNGANDE huvudvärk, jag har haft ont i huvudet till och från varenda dag den här veckan. pms, säkert, jag vet ju att det kan utlösa Värken ibland, men det blir ju inte roligare för det. axlarna och nacken är spända och ömma och jag petar i mig alvedon fastän jag vet att det inte hjälper. jag har stängt in mig på rummet och gjort några pilatesövningar för att få igång blodcirkulationen, men det hjälper inte det heller. ingenting hjälper utom att ta citodon och gå och lägga sig. BORING.

på jobbet är det lite att göra idag och många är sjuka eller på tjänsteresa. det är tråkigt och jag är rastlös. efter jobbet ska jag uträtta ett par tusen ärenden och sedan ska jag träffa en mammaledig kollega samt ett par ex-kollegor för fika och jobbskvaller.

och i helgen ska vi åka till my home town och jag VILL INTE, eller det vill jag ju aldrig. men ibland får man ju offra sig. vi, jag och mina syskon, ger ibland bort "upplevelser" i julklapp till våra föräldrar, de får veta ett datum och att någonting ska hända, men inte vad. något de uppskattar mer än att få saker, säger de åtminstone. nu är det min syrra som har lagt upp helgens program, och jag är inte helt säker på att det kommer att bli sådär himla lyckat. för min syrra tror att bara för att hon själv tycker att någonting är kul så kommer alla andra per automatik också att göra det. och riktigt så fungerar ju inte världen. jag kan ju offra mig och göra någonting som mamma och pappa tycker är kul, eftersom det ju faktiskt är DERAS julklappsupplevelse. men att göra någonting som jag inte ens tror mamma och pappa kommer att uppskatta bara för att min syrra råkar tycka det är kul, det känns ju lite mer tveksamt. och sen kan jag inte låta bli att tycka att de här upplevelserna blir dyrare och dyrare. jag vill inte verka snål, men det verkar hela tiden bli mer och mer. men av ren lathet, jag hade ju fullt upp med flytten och lägenhetsförsäljningen, så sa jag bara ja och amen till allt hon föreslog, så jag får skylla mig själv. jag är kanske onödigt negativ, my home town brukar i och för sig ha den effekten på mig. FUCK.

nu ska jag äta lunch och hoppas att den här förbannade huvudvärken släpper någon gång.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.