jag är inte piffig

ikapiika 2010-02-13 08:54 (7 kommentarer)
Jag har aldrig varit piffig. Jag kan väl se tillräckligt proper ut om det krävs, Gillar att klä mig snyggt, är nöjd om jag får till håret, m.m. men någon gång vore det kul att bli så där "Wow-snygg".

Nästa lördag ska jag på partaj på Grand och jag ser framför mig att det kommer vara idel piffiga damer från nordöstra stockholm och så jag, som kusinen från landet.

SMINK slog det mig i veckan, jag har mitt standardkit, eyeliner, mascara, och några olika ögonskuggor utprovade på makeup-store för några år sen. Funkar utmärkt för vardagsbruk och de tillställningar jag normalt går på men smokingparty på Grand, knappast!

Sen behöver jag en bra foundation. Grejen är bara att jag hatar foundation. Jag avskyr känslan av att ha något i ansiktet som kliar och... känns. jag har provat mineraler, funkade inte det heller. Så idag ska jag gå till stans dyraste parfymeri och prova igenom sortimentet.

Jag behöver säkert ett nytt nagellack, nya skor, nya underkläder, smycken, nått att ha i håret, en sjal. Klänningen är ganska bra men jag kanske ska kolla om det finns någon bättre.. AAAARGH... jag vet inte varför det här gör mig så nervös.... Jag vill bara var riktigt snygg.

Peppar

Strunta i de piffiga damerna från nordöstra Stockholm - de kommer att ha fullt upp med sig själva ändå, tro mig - och släpp fram leklusten istället. Välj det vackraste du hittar och njut av alltihop. Det kommer att bli härligt och du kommer att känna dig jättefin - och vara det också. :-)

2010-02-13 09:35:48

M

Du är riktigt snygg. Oroa dig inte.

2010-02-13 10:26:09

Mucklan2

Håller med Peppar. Se till att ha kul i stället. Men var redo för att det kan väcka lite avundsjuka :) Det kan hända att de piffiga damerna inte minns hur det är att ha kul.

2010-02-13 12:09:57

Dorizz

Vet du, jag kan känna såhär inför varje bal. Urk. Vill inte! Men ända tills man VERKLIGEN skiter i vad alla andra tycker och satsar på the experience och att ha KUL, så kvittar allting annat! (Och, de andra är också säkert nervösa och önskar att de såg bättre ut etc. Människor är bara människor.)

2010-02-13 13:00:45

crackgrrl

Varfor skulle man inte kunna ha kul bara for att man ar "piffig"?

ika: Tror inte att du behover oroa dig! Jag gillar inte heller att sminka mig och gar alltid pa galor och sadant med bar hy, mascara och lite lappglans. Om du verkligen vill ha foundation (ugh!) rekommenderar jag Smashbox PhotoFinish foundation primer plus en passande foundation ovanpa. Sitter som berget och ser naturligt ut eftersom det inte sjunker in i ens porer och linjer/rynkor. :) Hoppas det blir trevligt pa festen i vilket fall!

2010-02-13 18:02:05

Moot

Hey lady! Du ÄR piffig!!!

2010-02-13 19:44:13

ikapiika

Tackar för alla kommentarer och pepp.

Det blir säkert bra, dagens skörd blev en foundation, två ögonskuggor, en sjal, lite hårpryttlar och ett urläckert armband. Har även bjudit hem ett hänge till mina pärlor på tradera, så nu kommer jag bli attans piffig ;-)

2010-02-13 20:02:13


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk