Jo man tackar

ikapiika 2010-02-07 22:24 (2 kommentarer)
Idag har vi haft vår konsert vilket gick helt ok. Som vanligt hade det kunnat bli väldigt mycket bättre om vi hade haft en vecka till på oss att öva...
UNTs recensent gillade det i alla fall. (det är min arm som syns i första raden längst åt höger...)

På jobbet har jag blivit uttagen till något sånt där "talent management" program vilket förstås är ganska kul. Om några veckor ska jag åka på personlig utvecklingskurs vilket säkert kommer vara jättekul, spännande och givande men just nu känns det bara jobbigt eftersom:
1. jag måste göra en enorm mängd uppgifter innan kursen börjar, bland annat skriva mina memoarer.
2. jag blir under hela kursen bedömd och sen kommer feedback till bl.a. chefen om jag är någon "talent potential" eller inte vilket känns lite sådär.

Kompisar jobbar hårt på att tjata med oss till deras hus i malaga i sommar. De säljer in det hårt med flådiga bilder, sköna historier och beskrivningar. Ikväll bjöd de till och med oss på middag för att försöka få med oss.

Vi förstår faktiskt inte, vad är haken? "you had me att hello". Vi är verkligen inte svårflörtade och svarade ja mer eller mindre på stående fot. Men visst, det är trevligt med middag.





Dorizz

Talent manegement? Jag vet inte vad det är. Och KUL att åka med kompisar till Malaga, hur länge stannar ni?

2010-02-08 12:14:45

ikapiika

Talent management innebär att ett stort företag har identifierat dig som framtida potentiell chef och därför får man gå lite extra kurser i ledarskap mm. Malaga verkar super men vi kommer nog bara vara där en vecka eller så.

2010-02-08 17:42:33


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk