Stressad

Moot 2010-02-08 13:48 (5 kommentarer)
huh just nu så ligger jag i sängen och är sjuk men det maler i huvudet på mig... hela helgen som kommer så skall jag vara i Vås för dop. Nästa vecka bär det av till Sälen på torsdagen och på onsdagen har jag ordnat ett event för "kända laget i fotbolls" fruar som kommer hålla på till sena timmen.

Sälen blir det med det kvinnliga nätverket. Vi skall bo i mor och fars stuga och jag har tagit på mig ansvaret att planera mat.. hmm suck. Några råd? En äter inte fisk och en äter inte korv... 3 middagar skall vi ha varav en är lite "finare" då vi bjudit in en annan grupp i samma nätverks. Skall inte kosta skjortan och inte vara för komplicerat.

Måndagen när vi kommer hem så har jag ett annat möte planerat med en stor frisörkedja. Vi får en timma när alla deras butikschefer kommer in. Jag tror problemet är att jag inte har kontroll... alla som jag behöver jobba med för dessa events är så himla....hmm vad är ordet.. untrustable.. skulle jag villa säga. De säger "ja jag kommer" men man vet inte... för att inte tala om dessa fotbollsfruar som verkar ha glömt hjärnan hos skönhetssalongen. Nej nu var jag elak. Så skall man inte generalisera men herregud det går inte att få något vettigt ur dem (tog just bort namnet på laget för det kändes elakt).

Det är nog det som är kärnan till stressen.. kan inte lita på att andra gör de som de säger att de skall göra... plus att i privatlivet är det så mycket aktiviteter och pengarna flödar.

Det är lite oro på jobbet också.. en konsult skall flyga in från UK för att se till att få mer lönsamhet i skandinavien. Klart man oroar sig för att man sitter löst. vem vet? Man törs knappt vara sjuk.

Usch vad jag svamlar. Bäst jag går och lägger mig och vilar bort febern.

Over and out

Dorizz

Lista lista lista. Det går BRA. Lasagne är alltid gott! Eller en stor chili con carne med avocado, sour cream och nachos till? Båda går att göra i förväg också!

2010-02-08 15:08:18

AnnA

Baconlindad kycklingfilé, hasselbackspotatis och grönpepparsås med mycket grädde i. Sparris är gott till :) Vitlöksbröd och sallad till lasagnen? Krya på dig!
Frödinges frysta kladdkaka som man piffar upp med physalis och en fin vanlijgräddglass till efterrätt?

2010-02-08 15:45:29

Jazzie

Köttgryta. Pastagratäng. Spagetti och köttfärsså. Eller varför inte en köttfärslimpa? Valfri paj, går att göra och frysa i engångsformar. Har ni bra ugn så helgrillade kycklingar med en fransk potatisgratäng. Kyckligen tar 60-80 minuter i ugnen, men man kan fylla den med citron och örter och bli hur god som helst. Och man kan ju göra roliga saker under tiden den är i ugnen.

2010-02-08 15:49:12

Moot

Ahh tack bra tips... kycklingfile och kanske potatisgratäng (mindre jobb...tihi) på lördagen... lasagne på fredagen och sedan ost, kex, goda bröd etc på torsdagkvällen när vi kommer upp... lite plock liksom ;-). Och så kladdkakan till lördagsefterrätt... den är en räddare i nöden.

2010-02-08 15:50:29

Moot

Ohhh Paj är också bra.. DET kanske vi gör på torsdagen. Ber någon annan göra (jag behöver ju inte göra allt) och bara värma på... jaaaaa

2010-02-08 15:51:09


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!