Ja se det snöar...

AnnA 2010-02-03 09:54 (1 kommentar)
Fick fösa undan snön med ytterdörren imorse. Mycket snö har kommit, men hanterbart än så länge. När jag pulsade fram med Lillebror på vår morgonpromenad, så började det snöa helt fantastiskt stora fluffiga flingor. Det såg ut som i en saga.
Pojken fick skotta undan det värsta nu på morgonen. Jag får fortsätta ikväll. Har till och med fått träningsvärk i armarna av allt skottande :) Sen kan jag också tycka att det räcker med snö. Lagom är bäst!

Igår fick vi upp lite gardinstänger i köket. Nu väntar jag bara på att gardinerna ska komma som jag beställt. Grön och vitrutig kappa blev det till köket. Passade på att beställa gardiner till sovrummet också. Längder med dold hälla i orange/rost. Sovrummet är helt i vitt/beige, så det hoppas jag blir fint. Jag har redan en chenillepläd och kuddar som matchar i den färgen. Ska bli spännande när det kommer.

I eftermiddag ska jag ha mitt utvecklingssamtal. Min chef är mammaledig, så det känns inte så meningsfullt. Den nya chefen har precis börjat och vi har knappast jobbat något ihop. Dessutom är han nog inte kvar nästa år, när vi ska utvärdera detta året.
Nåja, bara att göra det bästa av det.

Svejs.

Dorizz

Roligt moment när rummen faller på plats!

2010-02-03 11:59:46


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007