The bright side of life

AnnA 2010-02-01 14:44 (inga kommentarer)
Är förkylningen som kom av sig. Fredag eftermiddag var hemsk. Lördagen var snorig och tröttare än tröttast. Hade lite feber och sov hela eftermiddagen. Vaknade betydligt piggare på söndagen. Härligt!

Familjelivet stannar ju inte av, så lördag förmiddag var vi och kollade in tapeter. Lånade hem lite kataloger, så döttrarna får fundera lite. Pojken hamrade vidare så nu är där minsann en vägg mellan deras rum. Nice!

Söndagen var mest taxi till barnen kombinerat med matlagning. Till och från konfirmationsläsning x 2. Lagade sen helstekt kotlettrad med grädddsås och tillbehör. Senare blev det färsk fruktsallad med glass. Mums!

Sen var det bilskjuts igen. Barnen skulle till sin pappa, dotterns pojkvän till sin innebandyträning och pojkens son till sin dansaktivitet. Kvällen avslutades med lite snöskottning, så brevbäraren blev nöjd.

På lunchen hämtade jag bilen som fått ny katalysator. Där blev jag lite putt när de fakturerat närmare 6500:- för bara katalysatorn istället för 6000:-, som de sagt i telefonen. Men kundtjänst var tillmötesgående och drog av de nästan 500:-. Alltså ser jag det från den ljusa sidan.
Jag har inte nyss betalat totalt 9300:- för min bilreparation, utan precis sparat nästan 500:-!

Undrar vad jag ska göra för kul med dem :)


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007