informerad shopping

ikapiika 2010-01-27 21:53 (3 kommentarer)
Jag fönstershoppar på internet en allt för stor del av min vakna tid. Försöker luska ut vad som är bästa valet för vad det nu är det gäller. För tillfället skal/skidjacka till mig och slalomutrustning till barnen. Jag orkar inte ta mig till stan och fråga någon eller prova så jag surfar. Jag vet dock inte om jag blir så mycket klokare.

Det finns så oändligt mycket information där ute och går man till de stora "outdoorsy" shopping siterna så kostar varenda jacka en halv förmögenhet och är världsbäst... Ska jag ha skaljacka eller en tjockare softshell eller... Det som skulle ge svar föder bara mer frågor.

Jag blir oändligt trött och surfar barnskidor på blocket. Kommer det mot förmodan ut något i lagom storlek så försvinner det på en gång. Man måste hänga med dagligen för att försöka sortera ut guldkornen i skräpet.

Kunde det inte bara finnas en enda stor shoppingsållnings site där man matar in alla parametrar och ut kommer en eller ett par olika alternativ som är skräddarsydda just för mina behov.

Moot

Lägg ut en "Önskas köpas" på blocket angående skidorna kanske? Någon som inte orkar med massa spekulanter kanske tittar där? Hoppas det löser sig med jackorna. Det är som sagt en djungel...

2010-01-27 21:58:04

Anni

Ja, jag har försökt surfa runt och hitta en bra kamera i en halv evighet. Läser tester här och recensioner där och blir bara mer förvirrad. Man ser inte skogen för alla träden till slut.

2010-01-27 22:00:12

Dorizz

Hela jä-la internet är en djungel! Jag är så förbenat tacksam att det finns, att man har information om ALLT vid sina fingertoppar, men ibland skapar det MASSVIS med stress!!!
Kan man NÅGONSIN hitta det perfekta priset? Va? VA???

;)

2010-01-28 00:58:14


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk