on with the show

.jag 2010-01-18 06:44 (2 kommentarer)
och då var det måndag och vardag igen. fast allt känns så nytt att det verkligen inte känns som vardag, inte än.

i fredags träffades köparna och jag hos mäklaren för att skriva de sista pappren och lämna över nycklar. sedan åkte vi till lägenheten för att träffa styrelsen. städningen blev tack och lov godkänd, trots att jag inte var speciellt nöjd med fönstren. men de sa inget och det var ju huvudsaken.

och sedan åkte jag HEM till röran, för där ser ut så att man vill brista ut i gråt just nu. men vi plöjde rent i en hörna i vardagsrummet och så tillbringade vi kvällen där.
på lördagen kom min syrra och hennes kille på besök. jag gillar min syrra, men det är något i hennes personlighet som gör att jag blir helt trött i hennes sällskap. jag tror det är att hon på något vis utgår från att alla delar hennes värderingar och har dom som måttstock. vilket gör att det hela tiden känns som att jag måste protestera för att liksom inte dras med in i hennes världsbild. det är lite tröttsamt. min syrra är den typen av människa som när hon handlar kläder åt sig själv även liksom passar på att köpa kläder åt sin kille för att hon tycker att hans garderob är tråkig. alltså, den dag jag liksom i smyg börjar köpa kläder åt mr S för att han ska "få lite roligare stil", då känns det som att jag verkligen borde börja tänka över min situation och (om)värdera vad som egentligen är viktigt här i livet. jag vet, jag VET att det finns massor av kvinnor som köper kläder åt sina män, och de flesta som jag känner säger att de gör det för att om karlarna själva skulle ha gjort det så hade a. det aldrig blivit av eller b. kläderna varit trista och fula. MEN VARFÖR BRYR NI ER?
men ok, det är ju inte min sak förstås och folk får ju göra som de vill. men när min syrra liksom utgår från att JAG också är sån, då känner jag att jag måste protestera. och sådär är det i det mesta. och det blir tröttsamt, även om hon förstås inte är en OND människa.

ja, efter det tröttande besöket tog vi ett ryck och packade upp alla våra kläder och sorterade in i garderoberna och sedan var det kväll. och igår åkte vi och hämtade våra kaminer och bar in dom i huset (gjutjärn, do not try gjutjärn at home säger jag bara, fy fan så tungt). nu ska de bara kopplas in också, ytterligare ett projekt som involverar hantverkare. SUCK säger jag bara.
vet inte riktigt vart resten av söndagen tog vägen, det var mest en massa småplock och pill utan substans. just nu önskar jag mest att elektrikern och pelletsbrännarinstallatöreren och sotaren/muraren/whatever-kaminhantverkare ska komma IGÅNG, eller ännu hellre bli KLARA förstås, hur svårt kan det vara? men det är väl bara att gilla läget.

idag är det revision på jobbet, och jag är måttligt road. dels för att revisioner i sig är så pisstrista, dels för att den del som eventuellt omfattar mig ligger så sent på eftermiddagen och då måste jag stanna kvar efter min ordinarie arbetstid på obestämd tid och finnas till hands IFALL revisorn skulle få för sig att kolla något som har med mina arbetsuppgifter att göra.

nu: koka kaffe.

Jazzie

Håller helt med dig när det gäller killar och kläder. Jag kan vara smakråd och ha en åsikt om vi är i affären ihop. Jag kan även köpa honom en skjorta eller tröja i present. Men det beror inte på min åsikt på hans klädval utan för att min pojkvän är svår att hitta presenter till.

2010-01-18 08:13:51

Dorizz

Snart är allt på plats ska du se. Bara att uthära liksom... Hoppas revisorn kom förbi snabbare än förväntat, om alls!

2010-01-18 13:11:03


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.