lilla klagovisan

.jag 2010-01-14 06:19 (6 kommentarer)
fan vad jag hatar att flyttstäda. verkligen HATAR alltså, eller egentligen är det nog mest för att jag är så sabla trött. på att packa men inte kunna packa upp, på att allting är OORGANISERAT och RÖRIGT. på att hur mycket man än packar och slänger så nog fan verkar det finnas saker kvar ändå. på att när man tror att man är klar så är man ändå inte det.

två rum, klädkammare, balkong och källarförråd är helt tömda och städade. igår kväll tog vi spisen och ungefär hälften av köksskåpen. ikväll återstår resten av köksskåpen plus kyl och frys, samt vardagsrum, hall och badrum. om jag någonsin flyttar igen så SKA jag anlita en städfirma. jag tänkte faktiskt göra det den här gången, men jag vet inte riktigt varför det inte blev så. dumt, dumt, dumt, och nu är det försent och jag får skylla mig själv.
och sedan berättade en kollega att en annan kollega hade bett städerskan på jobbet att flyttstäda hans lägenhet och hon hade gjort det för tusen spänn, svart. men jag vet inte, det känns lite...sådär, lite herrskap och tjänstefolksaktigt på något vis, att be jobbstäderskan komma hem till sig och städa, som om man liksom utgår från att hon inte har ett liv och en fritid utan mopp och skurhink. fast frågan är ju fri, så det är väl jag som är korkad, antar jag.

ja, hur som helst. ikväll är sista kvällspasset i lägenheten, i morgon eftermiddag så ska nycklarna överlämnas. och sedan kan jag åka hem (hem!) och äntligen försöka börja komma i ordning i mitt nya liv. jag är trött, men jag orkar, jag orkar, jag måste helt enkelt orka. jag måste se MÅLET, jag är snart där.






Bonitan

Du är snart där. Det är snart städat och uppackat och färdigt och du kommer att kunna njuta av ert liv ihop. Lead the way, jag är dig hack i häl. ;)

2010-01-14 08:14:15

tori?

Jag betalade för flyttstädning nu, vitt! Knappt 1500 spänn för att städa 65 kvadrat. Det var så jäääävla mycket värt det.

2010-01-14 08:54:36

tori?

eh, jag menade inte att strö salt i sår. hade inte läst så noga innan jag kommenterade så jag såg inte att du funderat på städfirma...

2010-01-14 08:55:29

AnnA?

Du fixar det! Fast sen måste man ge sig lov att vila. Vi fixade nåt rum i ordning, så där gick att vara utan att man blev stressad. Sen bestämde vi någon kväll att strunta i allt vad flytt hette. Skygglappar på och en god fika vid soffan/köksbordet och bara prata en kväll är guld värt! Det är skitsvårt jag vet, men gör det! Kram

2010-01-14 09:37:29

Moot

Åhhh nej ångest... hata flyttstädning :-(. Åh jag ryser vid tanken. PÅ IOM hade jag en jättestor lya med två sovrum och två badrum som jag städade själv. Tänk englandsfukt i kombination med damm som ligger som klister på lister och i hörn. bara tanken på att flyttstäda göra att jag blir svimfärdig. Därför tycker jag JÄTTESYND om dig nu!!!! Så det så!

2010-01-14 10:28:24

Malena

Ah vad jag igenkänner... Tycker ocksa synd om dig! Men gudskelov är det snart ett minne blott...

2010-01-14 17:44:59


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.