without some supervision

.jag 2010-01-13 07:40 (2 kommentarer)
som vi slet igår, klockan hann blev nio på kvällen innan vi ens hade burit in alla grejer i huset. sedan torkade mr S golvet (trägolv! vi har trägolv i hela huset!) i sovrummet medan jag försökte komma på var vi hade gjort av sängkläderna. och sen skruvade vi fast ben på sängarna och bäddade. SEDAN upptäckte vi hur förbaskat kallt det var. när mr S målade sovrumstaket i måndags så tänkte han skruva ner värmen lite, men istället råkade han stänga av elementet helt. ovanvåningens i nuläget enda fungerande element, ska väl tilläggas. så varmt kan man inte säga att det var, och ytterdörren hade ju stått öppen en massa medan vi bar också.

och det tog evigheter att somna, för jag är så uppstressad över allting just nu, och så var det ju som sagt jävligt kallt. men när jag väl somnade sov jag bra. huset är tyst och gatan utanför är en återvändsgränd och sovrummet vetter mot trädgården. och den nya sängen är underbart skön. och så lyxigt med dubbelsäng och dubbeltäcke när man är van vid att dela på 120 cm och ett enkeltäcke. och trots kylan kändes det som att det där med att gå och lägga sig i rena lakan i ett nystädat såpdoftande rum...det går inte av för hackor, helt enkelt.

vägen till denna lyx var inte spikrak, vi slet som djur igår och blev ändå inte klara i lägenheten. men nu är i alla fall alla fönster putsade och två av rummen plus klädkammaren och de två källarförråden tömda och städade. återstår kök, badrum och vardagsrum och det ska vi väl hinna med på två kvällar. MEN vilket slit det är, tur att man förtränger hur jobbigt det faktiskt är att flytta, annars hade man väl aldrig kommit någonstans.

idag ska jag på massage, vilket sällan har varit med välbehövt än nu. synd bara att jag måste gå direkt från massagebänken till flyttstädningen, men jag är väl ändå på upploppet nu. det hoppas jag åtminstone.

Moot

Men vad härligt det låter -) (trots kyla)...och trägolv!!! SNYGGT

2010-01-13 08:22:09

Bonitan

We're getting there..

2010-01-13 09:29:38


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.