summa

.jag 2009-12-30 20:10 (3 kommentarer)
och eftersom jag är trött på att packa och flytta utan att kunna packa upp så försöker jag mig väl på att summera nollnolltalet, lite snabbt sådär.

2000: jag och mister ex separerar efter att knappt ha talat med varandra på flera år. inte på grund av någon särskild anledning, vi hade bara ingenting mer att säga varandra. jag tar examen på högskolan och börjar plugga lite fristående kurser.

2001: jag börjar på mitt nuvarande jobb. på kvällarna är vi ett gäng som alltid hänger på samma chatt, vi bestämmer oss för att träffas irl. jag träffar H och vi inleder ett distansförhållande, 50 mil ifrån varandra.

2002: H och jag fortsätter att träffas. min chef på jobbet slutar och ersätts av den beryktade pucko-chefen från helvetet.

2003: min kollega A blir utbränd och sjukskriven och jag jobbar halvt ihjäl mig. H kommer in på en utbildning nära mig och vi flyttar ihop trots att vi haft världens kris under semestern. men det skulle nog bli bättre om vi bara bodde ihop. det blev det inte. jag upptäcker att han flirtar med andra på nätet och irl. han säger att jag inbillar mig. vi bråkar typ jämt.

2004: känns som ett allmänt motigt år. H och jag bråkar hela tiden, puckochefen beter sig som pucko, kroppen bråkar och gör ont.

2005: känns som en upprepning av 2004. jag börjar på allvar misstänka att H träffar andra bakom min rygg, men han förnekar allt och säger att jag är sjukligt svartsjuk och paranoid. N flyttar hemifrån. puckochefen slutar som min chef, men fortsätter att förpesta tillvaron ändå.

2006: jag får ett mail från H:s älskarinna. en av dom. världen rasar ihop ett tag, men den lagar sig och jag lagar mig. jag har en kort rebound-grej med en kille som visar sig vara en idiot, dumpar honom. det är ett tungt år, tre personer i min relativa närhet dör i cancer.

2007: året börjar tragiskt med att mormor dör och några månader senare ytterligare en person i min närhet. jag sliter som ett djur med att tömma källaren från H:s miljoner prylar som han bara lämnade kvar och som jag inte orkat ta tag i tidigare. jag ger bort till vänner och bekanta, säljer på blocket och tradera och gör strålande affärer. jag börjar hänga lite på en dejting-sajt och går på ett par ganska misslyckade dejter.

2008: jag får fast jobb efter vad som känns som hundra års säsongsanställning. L flyttar till mister ex, N avslöjar att hennes liv i sus och dus är rena rama skuldfällan-exemplet och jag får dränera alla mina tillgångar för att lösa hennes krediter och sms-lån och skit för sådär 125 000 kr. trist inledning på året, men så träffade jag mr S, och efter en lite trevande inledning började det kännas HELT RÄTT. året slutar ännu mer tragiskt med att lilla S, min brorsdotter, dör.

2009: börjar med lilla S' begravning. sedan blir jag mormor till lille A. några månader senare går världens bästa PH och dör för mig och det är så ofattbart sorgligt. ur detta föds insikten att livet är för obeständigt för att skjuta upp saker till morgondagen. jag frågar mr S om han vill leva tillsammans med mig, och det vill han. vi börjar leta hus och mr S friar till mig. vi köper hus, N och D gifter sig (själva har vi bara kommit till att fylla i blanketten om hindersprövning, men man får väl spara något till 2010 också).





ja, det var väl i stort sett allt. nu ska jag täta fönster.


Dorizz

Men vilken rejäl vändning!

2009-12-31 00:13:12

Malena2

Jag har ju följt det mesta av det här genom aren pa Hypodea, men ända, att läsa det sa här "pa rad " gör mig alldeles tjock i halsen.

Jag tänker Vad du är stark!

Jag känner mig sa upprikitigt ledsen framförallt för alla de nära som dött fran dig, och sa uppriktigt glad för att du och Mr S har funnit varandra.

Jag tänker att om det alls finns nagon rättvisa i världen sa kommer aren som kommer vara trygga och varma för dig utan att nagon försvinner ur ditt liv.

Stor kram

2009-12-31 09:50:23

ventil

Oj, säger som Malena2, vad stark du måste vara. *kram*

2010-01-01 16:21:53


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.