slitigt med jullov

ikapiika 2009-12-27 23:12 (inga kommentarer)
Nu har syster och sambo lämnat oss för vidare färder. Det var trevligt att ha dem här men som vanligt känns det som om vi knappt hann ses. Och mitt julklapps carcassonne är ännu ospelat.
MoP är här men ändå inte här eftersom de rätt mycket håller sig i lägenheten i stan, vilket både är skönt och tråkigt. När vi är är i Varberget så blir det ju mer umgåstid, nu blir det en middag här, en fika där.

Jag och T åker skidor som tusan. Helt plötsligt har jag insett storheten med att bo i en förort med egen, godtagbar, skidbacke. Numer klarar hon även stora, ganska branta backen, galant. Mellan skidvarven spelas det wii.

Imorgon blir det kanske fyrishov, i alla fall om T får bestämma. Själv vill jag till en, eller kanske två, affärer för att mellandagsrea lite. Sen ska jag köpa nya skidor. Jag har hyrt skidor de senaste 10 åren men har nu insett att om jag ska kana runt i den lokala backen kan det ju vara roligt att inte behöva göra det på 2 meters skidor från 1992. Så det blir nog en av morgondagens uppgifter.

Ett jullov förflyter ruskigt fort.




Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk