be glad that you're there

Corn 2009-12-14 00:14 (inga kommentarer)
Ännu en vecka har glidit iväg. Jag har ju jobbat en hel del (oväntat va) men när jag har för mycket jobb och för lite tid blir det bara halvdant av alltihop. Jobben blir ju halvdant gjorda, räkningarna blir inte betalda (och inte skickade heller, alltså mina egna räkningar till andra), sömnen är lite halvdan, umgänget med familjen blir lite halvdant.

Men! Mina barn. Vi var på julbord i torsdags. Eller när det nu var? Jag satt och småkramade på min sjuåring hela tiden. Eller mycket i alla fall. Ni vet. Klappade hans kind. Kände på hans örsnibb. La armen om. Vi stod i kö till efterättsbordet och då liksom HÄNGDE han runt min hals och jag tror att vi båda har saknat varandra.
I bilen hem ville han lyssna på nyheterna och sa HYSSSSCHHH till oss andra och grälade på femåringen som hellre ville sjunga julsånger jättehögt.

Femåringen är långhårig och har två lösa tänder och läser bra. Häromdagen satt båda i bilen och sa saker på superfin brittisk engelska, från något halvfjantigt datorspel de har. "A yellow pantyhose" och "a red tank top" och "the fish bit Bob!". De låter så roliga. Mina ack-så-fina. I dag droppade vi av sjuåringen hos mormor, femåringen och jag, och så åkte vi och småshoppade i grannstaden. Det var mysigt. Sen åkte vi till mormor igen och gjorde lite julpyssel och pepparkakshus och nån slags chokladkanelmandlar. Och jag smet undan ett tag. Lade mig i mammas säng i ett mörkt sovrum, drog den luddiga blå filten över mig och sov ett tag.

I helgen har jag inte jobbat nåt alls och genast får jag dåligt samvete och känner mig kass. Dumt. Men vi har köpt ett nintendo wii! Till oss i julklapp. Familjejulklapp. Det blir nog bra.
Plus lite roliga tv-serier på dvd-box. Jag hoppas att det blir mycket slötid i jul.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.