garv

Corn 2009-12-07 21:39 (6 kommentarer)
Jag är lyckligt lottad. Jag har ofta skrattfester, även när livet känns svårt. I dag ringde Pocks och pratade falsettskånska med mig och jag drogs med direkt och hela samtalet fördes på detta vis, med ett antal asgarv inbakade överallt. Sen ringde hon igen några timmar senare och då var det samma visa igen. Extremt roligt. Tänk så upprymd man kan bli av sådant, det känns så livgivande. Så nödvändigt. Gapskratt är nödvändigt. Sen ringde en annan vän och då var jag tvungen att berätta för honom om en av mina bästa dagar i livet, den för två år sen när Pocks och jag skrattade oss genom halva Stockholm.

Förra helgen tokskrattade jag och äldsta vännen när vi på fjortisvis skulle ta en remsa foton i en fotoautomat, och automaten fick spel och fortsatte att fotografera gång på gång på gång. Då var det magkrampsskratt oavbrutet en timme.

Jag har en ganska ny vän. Hon är yngre än mig och vi lever totalt olika liv. Hon lever det liv jag tror att jag hade levt om jag inte hade skaffat familj. Bor i en sliten gammal lägenhet i ett iogt-hus nånstans halvvägs ut på landet. Jobbar med alternativa saker och är allmänt hippie-charmig. Vi har någon slags kemi och trivs superfint ihop, förra veckan åkte jag dit och sov när jag var helt utarbetad och hade en timme över mellan två jobb. Det var fint. Nyligen bjöd hon på lunch, en brunaktig soppa som såg jätteknepig ut. Det skrattade vi också åt. Väldigt friskt. I dag fick jag ett sms av henne där det stod "tjenare tjusduvan!" och det var så gulligt och roligt att jag skrattade lite till.

Och jag är säkert lite för barnslig ibland. Brister för lätt ut i skratt. Har lite för snuskig och enkel humor. Men jag gillar det, jag gillar mitt skämtlynne. Att skratta är så himla fint.

tori

Neeej, hur kan man brista för lätt ut i skratt? Det är ju underbart!

Förra veckan fick jag ett riktigt fjortisfnissanfall på kören. Sådär så verkligen fick fokusera och skärpa mig men ändå inte höll på att kunna sjunga alls. Det var roligt, och längesen.

2009-12-07 22:02:27

zmilla

Båda mina män är fantastiska på att få mig att skratta. Jag tror att det är en av orsakerna till att jag fastnat så hårt för dem...

2009-12-07 22:25:08

Anni

Skratta är livet! Såna vänner är guld värda!

2009-12-07 22:48:05

Pocks?

Jaa! Det ear ju raooolig, joh! Men den där dagen för två år sedan (17 dec) är ju K-märkt sedan dess. Absolut en av livets roligaste dagar - och i efterhand också, för mig, kanske livets viktigaste på sitt sätt eftersom skrattet fick ägget att ramla ner (jag tror det på allvar) och så kom ju lill-Karra till världen. På en Stor-Karradag. Kan det bli finare!? Det är tschääärlek, komipsen!

2009-12-08 10:13:14

Dorizz

Haha, vilken typ av humor man har kvittar ju, bara man vett att utnyttja den man har. Skratta på!!!

2009-12-08 12:22:26

Mucklan

Såklart man inte kan skratta för mycket! Bara man har gjort sina knipövningar!!

2009-12-09 10:33:05


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.