out of my head

.jag 2009-11-27 10:20 (2 kommentarer)
jaha, livet ångar på i expressfart. igår var vi och skrev kontrakt och sedan var vi på banken och snackade lite med vår kontakt där. som faktiskt lät alldeles uppriktigt och genuint glad för vår skull. jag fattar ju att han tjänar på att vi är kunder i hans bank och inte någon annanstans, men ändå. det ÄR trevligt när man märker att folk faktiskt anstränger sig lite för ens skull.
och nycklarna till huset får vi i mitten av december. dit är det ju bara några VECKOR. trevligt det också.

vad som känns mindre trevligt är att vi ska på fest i morgon där jag inte känner en kotte, jag tycker det är mycket sånt nu. och vi ska sova över hos människor jag aldrig träffat förut och som bor långt åt helvete ute i någon förort någonstans, vilket innebär att vi måste samordna och koordinera resan dit och jag kan ge mig fan på att någon kommer att bli pissfull och inte vilja åka hem förrän klockan fyra på morgonen. själv har jag extremt svårt att bli sådär bekymmerslöst onykter, jag kan inte släppa kontrollen, jag vågar inte förlita mig på att saker och ting ordnar sig, jag måste vara så pass nykter att jag kan ta hand om mig. det är många säkerhetskontroller jag måste igenom först innan jag vågar släppa taget och det lär inte ske bland en massa främmande människor. och därför blir jag bara ännu mer stel och obekväm eftersom fan ingen annan verkar ha såna bekymmer.

så det känns lite onödigt att slösa bort en hel helg på detta, men det får väl gå det med. men annars känns allting jätteuppbokat för resten av året nu. N ska gifta sig, mina föräldrar kommer på besök, det är konsert på L:s skola, återbesök hos ortopeden, det är julfest hit och dit och en massa annat. och då har jag inte ens räknat med att vi ska fira JUL mitt i allt detta. eller att vi ska flytta och sälja min lägenhet och börjar fixa till i mr silences hus inför försäljningen av det. tja, det är mycket nu helt enkelt. men det kommer att bli bra som fan, så småningom.

ventil

Ojdå, fullt ös. Inte mycket julfrid här inte. Jag är också sådär väldigt noga med att ha kontrollen bland okända, men med vänner kan jag slappna av, hade en kompis som vet hur jag är med kontrollen och därför har jag varit den enda kompis hon rest iväg med till diverse knasiga och roliga chartermål.

2009-11-27 12:41:09

Dorizz

Wihooo! Inge kul med förortsfest, men du är en team player iallafall! Och TÄNK på NÄSTA jul!!! Då är allting iordning och klart och ni kan BARA njuta.
Och det finns generösa människor därute, som överraskar med sin glädje. Kul att ni sprang in en sådan! :)

2009-11-27 13:05:09


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.