I counted out his money

.jag 2009-11-17 11:44 (2 kommentarer)
jag sitter på jobbet och är rätt oinspirerad. jag har saker att göra, men inget som är jätteakut. småplock mest, det märks att lågsäsongen har börjat. jag har i och för sig ett rätt stort projekt på gång, men jag kan inte börja med det förrän en del annat som jag inte styr över själv är klart. så jag unnar mig att slappa lite, men jag tror jag har för mycket av luther i mig för att riktigt kunna uppskatta det här.

almanackan säger att det är jul om lite drygt en månad och det känns helt sjukt, vart tog den här hösten vägen? men jag ser fram mot att få vara ledig tillsammans med mr silence, men jag fasar för ångestjulfirandet in my home town. jag har varit tydlig, jag har i god tid sagt till min mamma att vi kommer dit dag ett och åker hem dag två och det VERKAR som att hon har accepterat det. och så blir det dejt med mr silences och min svågers hund, och så är det första julen för lille A. det tar förhoppningsvis bort fokus från en massa crap. det är inte så enkelt som att det blir vad jag gör det till, men det kanske blir okej ändå. jag får hoppas det.


jag har mailat en mäklare om visning på ett hus, men han har inte svarat än. till helgen åker vi till köpenhamn och bor på lyxhotell, ortopeden har dömt ut min fot men det funkar att cykla. och nu verkar det som att jag ska bli skyddsombud på mitt jobb, jag som aldrig mer skulle jobba fackligt. jaja.



Moot

Men visst har den här hösten bara flygit förbi? Galet. Ohhh vilket lyx med Köpenhamnshelg. ha så skoj och håller tummen för hus.

2009-11-17 11:51:54

Dorizz

Copenhagen here she comes! Roooligt!
Familjen är värst. Jag kan rekommendera att flytta till en annan kontinent. De förväntar sig INGET och blir sååå glada för lite. Jag skäms lite.

2009-11-17 12:27:04


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.