Vad har hon som jag inte har?

Moot 2009-11-11 21:17 (5 kommentarer)
Ni som har läst här ett tag kommer nog i håg att jag dejtade en kille i vintras. Det tog hastigt och lustigt slut från ena dagen till den andra. Från ena ytterligheten till den andra. När vi träffades var han den gulligast kille jag har träffat... även om allt inte var perfekt.. hmmm inget nämnt. Oh well - sen har vi umgåtts i samma kretsar och jag har sett en HELT annan sida av honom vilket har fått mig att inse att vi verkligen inte passar ihop.

Nu så har han i alla fall träffat någon. Man får ju reda på allt på Facebook suck. Vet inte vem det är men bilden ser man ju och.. om man nu skall prata stereotyper så skulle jag kalla henne "lesbisk kommunist"... och inget illa menat med något av dem men själva looken alltså (och nej jag tänker inte beskriva hur man i mina ögon ser ut då för jag är inte här för att såra någon - bara mina tankar). Och även om jag inte bryr mig... så kan man inte låta bli att undra.. "vad har hon som inte jag har"???????

Dorizz

Du vet hur det är med misshandlade tjejer som alltid går tillbaka till samma typ... Han dras till LOSERS!!! Du var FÖR BRA för honom. SÅKLART!!!
Ifrågasätt inte bullmamman.

2009-11-11 21:42:17

Betty

Lesbisk kommunist! Jag saknar ord.

2009-11-11 22:34:10

Moot

Men snälla Betty :-) - sluta läsa mina texter - du letar efter fel hela tiden. Det finns en annan text här idag om fördomar som man har.. det har de flesta... tyvärr. Jag är inte bättre. Jag har en bild av vissa "typer" och som jag säger ovan så är det inte för att såra någon utan bara en bild som JAG har. Om någon säger punkare så har jag en bild, om någon säger "it- nerd" så har jag en bild i mitt huvud etc etc. Deal with it!

2009-11-11 22:39:35

Anni

Jag tror jag förstår typen du menar. Inget ont om lesbiska kommunister eller andra, men det låter som den där killen är ute efter en annan typ än du. Du får försöka hitta nån som är mer Moot-kompatibel!
Och förresten tycker jag det är OK att skriva generaliserande fördomar när det gäller att beskriva nån man inte ens känner. Fast det är väl för att jag gillar träffande beskrivningar rent allmänt. Det är för mej nåt helt annat än att antyda att man har något emot lesbiska eller kommunister eller vad det nu kan handla om.

2009-11-11 23:29:19

Moot

@Anni: tack - du förstod hur jag menade. Vi var olika! Och inge illa menat! Kram

2009-11-12 07:15:20


Info
Namn
Moot
Född
-
Hemstad
Norrort
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-07-06
Antal texter
851
Övrigt
Valspråk

I have tasted the flavours of life and it sure aint vanilla!