what you ought to do

.jag 2009-11-10 17:55 (6 kommentarer)
just nu är jag inne i en dålig period med mycket Värk och det är bara så jävla tröttsamt. jag är dödstrött på att nacken och axlarna och överarmarna känns som ett enda stort blåmärke som knappt går att peta på, jag är dödstrött på musklerna är som tjocka och spända stålvajrar som känns som de ska gå av vilken sekund som helst, jag är dödstrött på att komma på mig själv med att bita ihop och tvinga mig själv att lirka upp mina hårt sammanbitna käkar var femte minut, jag är dödstrött på att ha den här envist dunkande spänningshuvudvärken som ständig följeslagare och jag vill inte hålla på att äta starka värktabletter varje dag.
nu har jag haft en ganska lång BRA period, men det gör mig på intet vis bättre rustad att klara den dåliga. det här är så jävla tråkigt.


och i helgen ska vi på fest och jag känner inte en människa där och den äger rum långt ute i obygden så att man är tvungen att övernatta och finns det något värre än att övernatta bland okända människor, jag tror inte det. just nu ångrar jag mycket bittert att jag tackade ja till den här festen, fast jag vet att det brukar gå bra och det brukar vara roligt och det blir mycket lättare nästa gång, det är bara första gången som är sådär superjobbig och jag kan ju faktiskt inte hålla mig borta från hela mr silences bekantskapskrets i resten av mitt liv och det handlar bara om att ha rätt inställning, tänka positivt och vara positiv så blir det bra.

och när jag har överlevt den här så dröjer det bara ett par veckor så är det dags för nästa tillställning på samma premisser. fan, jag orkar inte, jag är för socialt efterbliven, jag känner hur den gamla osäkerheten skrapar mot huden strax under ytan, jag känner att jag redan börjar lämna stranden och vada bort från fast mark och det virvlar upp gammal förruttnelse från en sank och dyig botten som varken bär eller brister och jag orkar inte gå igenom det där en gång till. för helvete, ska det alltid vara så här?

Anni

Kanske dags för en tripp till Mulder eller vad han heter, den där massören du har? Och det där med festen, det löser sej. Mr Silence är ju där och håller dej i handen. Du har tagit så många steg framåt, du fixar det här med. Kram!

2009-11-10 18:26:19

Moot

Ohhh jag hatar att sova borta bland folk jag inte känner och där man inte får eget rum etc... I feel you. Men som Anni säger - du har Mr Silence så jag hoppas du for KUL!!

2009-11-10 18:29:52

Doriz

Av egen erfarenhet så kan jag säga att det kan gå över. Med massa slit förstås. På den här sista resan för ett par veckor sedan var det första gången jag kände mig socialt balancerad med B. Jag var me doch hade kul. Jag tjatade inte hela tiden på honom att dra sig tillbaka med mig, att vi skulle gå undan och vara ensamma.
Jag har på känn att det kommer att gå upp och ner, men kurvan lutar iallafall lite uppåt.
Om detär någon tröst!?
Haha, titta-vad-bra-det-går-för-mig liksom.
Äh, du VET vad jag menar!!!

2009-11-10 19:04:20

Anni

Doriz! Saknar dej! Hoppas du snart får plats här igen!

2009-11-10 21:54:54

morsan

@ .jag Blir värken värre på hösten? Jag har märkt att min kroniska värk blir värre för att sedan stabilisera sig när vädret har gjort det samma <3 till dig och hoppas på bättring.

2009-11-11 10:12:33

.jag

@Anni, jag har slutat gå till mulder, det blev FÖR jäkla flummigt. nu har jag en scully istället, som jag besöker regelbundet. och en kiropraktor. och spikmatta, värmedynor, tusen sorters liniment och piller och grejer. det är som en hel industri.

morsan, min värk är ytterst slumpmässig, eller den finns ju där hela tiden, men jag har ännu inte lyckats hitta något samband mellan bakgrundsbrus-värk och ont-som-fan. det bara händer :(

2009-11-11 18:18:26


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.