Barnvakt med knorr

Anni 2009-10-15 22:59 (1 kommentar)
Ikväll har jag tittat på Pettson-film med Bästisbarnen. Och så hann vi läsa lite sagor och spela dataspel (nåja, jag tittade på och var imponerad) och tjatat om engelskaläxa. Det finns definitivt anlag till morsa hos mej.

Hur kan ungarna sitta i timmar framför dataspel och klara utmaning efter utmaning och tycka det är skitkul, men skruva sej som maskar framför en relativt enkel engelskaläxa? Dom kan inte stava till "hear", men navigerar hemtamt mellan engelska datamenyer. I don't get it. Eller jo förresten, en gång i forntiden var jag ju oxå ung...

Hur som helst hade jag väldigt trevligt och jag tror ungarna var rätt nöjda dom med. Jag hade lyckats lägga vantarna på en pinfärsk DVD på bibblan och tror dom blev lite impade att jag fixat nåt som fortfarande går på bio... Jag har kontakter! :-)

Idag har jag tagit spruta mot baconflunsan. Jag följde med en kompis som är högprio dit och innan jag hann hejda dom, så stack dom mej oxå. Lika bra att få det gjort direkt, tyckte sköterskan. Det gick på en sekund och var inte alls särskilt farligt. Jag är lite öm i armen om jag klämmer på den, men jag har varken fått ont i trynet eller knorr på svansen, än...

Sen var jag iväg på jobbmöte och delade bil med en kollega. Vi hade ett riktigt bra samtal på vägen hem. Djupt och viktigt och med en förståelse fast vi är rätt olika. Jag vågade vara personlig och kände att hon tog det rätt. Skönt!

Pappas faster har flyttat till hemmet och han var där idag och hjälpte henne rensa i lägenheten. Han kom hem med ett par ljusstakar och några jättefina skålar till mej.

En händelserik och rätt bra dag på hela taget.

zmilla

Jag rekomenderar www.glosboken.se - en fantastisk hjälp i glosövningar! =)

2009-10-16 02:39:52


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!