it grows and grows and grows

Corn 2009-06-02 17:43 (3 kommentarer)
Ja, nu är det ju i princip sommar. Varannan dag i alla fall. Igår badade jag. Och DET, mina vänner, är nästan ett unikum. Jag brukar vara badkruka, inte för att jag inte gillar vatten, snarare har det med kroppskomplex och nojor att göra, men i går var jag och en vän och våra två femåringar vid sjön och barnen badade och kompisen badade och till slut hoppade jag i också. Med trosor och bh.

Och så har vi firat femåringen, förstås, det gick bra, han blev nöjd, vi hade kalas i dagarna två. I söndags åkte vi till havet, en sån där familjegrej som vi gör alltför sällan. Vi packade matsäck och åkte flera mil och sen gick vi några hundra meter bland vindpinade tallar och sanddyner och sen nådde vi fram till havet, vi satte oss bakom en grästuva och fikade och tog gruppfoton med självutlösare under rätt mycket stoj.

I går gjorde jag nån slags telefonintervju och bokade in ett annat möte som jag var på i morse. Sen var jag hos en kompis som spelar in en film, hon ville ha lite stillbilder från själva inspelningen så jag var där i fem timmar och tog några hundra bilder. Och så ryckte jag in lite där det behövdes; höll en reflektorskärm, hjälpte till att hälla upp godis i skålar och så vidare. Det var roligt och jag fick en del bra bilder samt väldigt ont i huvudet.

Jag har mycket jobb i juni, men i går strukturerade jag upp det på en A3:a, skrev upp uppdragsgivare och vilka grejer jag har att göra. Det är ovanligt ordningsamt för att vara jag. Nu har jag redan bockat av några punkter på listan och rent psykologiskt tror jag att listor är väldigt bra. Särskilt om de är uppdelade i många smådelar så att man får bocka av rätt ofta. Smart.

Nu har jag hämtat mina kids från dagis, de tog genast på sig sina jobboveraller och hjälper pappan sin att tvätta traktorn. Själv fick jag en otrolig lust att göra testet "What Kung Fu Animal are You" på facebook så det ska jag göra nu. (Jag blev TRANA. Inte det sämsta!)

Later.

tori

jag har börjat göra punktlistor varje vecka, annars glömmer jag allting. och så har jag en lång, jättestrukturerad, lista över sommaren då jag kommer behöva jobba jättefritt. annars är jag helt övertygad om att jag inte skulle få något gjort alls!

2009-06-02 21:29:57

aniara

Bada? Hur varmt är det nu? Otroligt modigt att bara i isvatten!

2009-06-02 23:34:15

Doriz

Listor is the shit!

2009-06-03 22:38:54


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.