sommarpussel

ikapiika 2009-05-31 21:14 (inga kommentarer)
Då dagis stänger i slutet på juni och Ts skola inte börjar förrän 18 augusti kräver denna sommar lite pusslande, Jag har haft lite små ångest över hur i hela friden vi ska få ihop det eftersom jag inte kan ta mer än 4v semester, men nu börjar konturerna klarna och förhoppningsvis får vi ihop det.
29-30 juni tar svärmor barnen på landet (obekräftat men hon har gått med på "några dagar") sen tar maken 1 juli, sen morfar 2-3 juli. Jag är ledig v 28-31, maken kompletterar med v32-33 (ja och så några av de jag är ledig), sen får jag ta några gamla 60kr föräldradagar och skola in T i v 34, eftersom maken har utbildning just den veckan. (taskig planering...)

Under semestern blir det förhoppningsvis fjällvandring, några veckor i Varberg samt en tur till legoland eller något sådant. En dag på hasseludden, en dag på liseberg och kanske bo på bondgård får vi också försöka trycka in.

Jag tror vi får ihop någon form av sommar och det känns som en stor sten lyfts från mina axlar och jag kan börja se fram emot semestern.

Jag tror det blir en bra sommar.



Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk