valborg

ikapiika 2009-04-30 12:25 (inga kommentarer)
Här i villaidyllen är det idylligt värre. Jag har nästan börjat förlika mig med att bo här. Jag har fortfarande svårt att se att JAG ska bo här för överskådlig framtid, däremot ser jag lätt att mina barn växer upp här. Det är ett rätt bra ställe, ganska stor villaförort, med badplats och friluftsområde. Bra bussförbindelser och cykelavstånd till stan.

Idag störs idyllen lite av att det är Valborg. Grannarnas tonårstjej har sillunch med tjejgänget (De är väl 16-18 år tror jag nått). Mycket iiiih, allsång till mamma mia och hysteriskt fnitter. Jag pendlar mellan av att vara förfasande småbarnsmamma och överseende fd. Teknolog. Jag tror dock att den överseende fd. teknologen vinner men hoppas dock att brudarna drar ner på stan snart ;-)

Ljuvligt är det dock, jag och kiddosarna ska äta makaroner och korv, sen är det dags att plantera kryddträdgården. Ikväll ska vi på middag till vår mat och vinkonnesörvän tillsammans med hans andra "mat och vinnörderi klubb"- vänner (med respektive). - Vi är medbjudna eftersom inga andra i "mat och vin klubben" har barn, så vi är alltså leksällskap åt sonen i huset. (som är lika gammal som T) Gott lär det i alla fall bli.

Over and out.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk