Sista spurten

Anni 2009-04-18 12:51 (inga kommentarer)
Jag är hopplöst trött efter nattsudd igår och en mycket morgonpigg katt som har gjort det till sin livsuppgift att väcka mej halv fem varje morgon. Hon sover bakom soffen sen, resten av dan, men det gör inte jag. Det är inte rättvist, vilket jag försökt tala om för henne, men min katt förstår mej inte.

Idag stormade jag upp för att vara på däckverkstan kl 9 och byta däck innan resten av världen kommer före mej i kön. Skönt att då det dåliga samvetet ur världen.

Sen åkte jag förbi torget och köpte plantor och nu har jag planterat på balkongen. Lite blommor, krasse, lejongap och sallad, persilja, rosmarin och gräslök. Får väl se om det tar sej, det är kul att ha en liten köksträdgård på balkongen.

Nu är det tänkt att jag ska skriva skolarbete och sen åka iväg till Bästisens barndomshem resten av helgen, men jag är så himla trött så jag vet inte om jag orkar. Ska ta en liten middagslur och fundera på saken tror jag. Det vore så kul att komma iväg på en liten utflykt, få lite vårkänslor och miljöombyte, men jag är så trött att jag ser i kors och då känns det inte bra att köra så många mil.

Jag tror jag följer lilla missans exempel och tar en liten cat nap.

Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!