Så är det Påskaftons kväll

AnnA 2009-04-11 20:00 (2 kommentarer)
Skärtorsdag och heldagsshoppingen är avklarad. Vi hade skoj, hittade inte så mycket som vi hoppats på bara. Jag köpte en helvit kortärmadad romantisk blus, v-ringad med spetsar runt halsen och lite broderier. Ganska "söt" men till jeans blir den fin.

Letade vårskor men hittade inga jag ville ha. Vill ha ett par bruna med lite klack, gärna träklack. Ett par Gabor var rätt fina. Kostade dock närmare en 1000-lapp och det sa inte klick, så de fick gå tillbaka till hyllan. Skor har jag börjat lägga lite mer pengar på, om de varkar vara av bra kvalitet och habegäret väcks ;)

Äldsta tösen hittade mest, både klänning, byxor, strumpor och tröja. Till den andra tösen blev det linnen och en kofta. Javisst ja, lite slingor att sätta i håret blev det också. Det blir nog frisörsalong imorgon. Jag behöver också fräscha upp färgen och sätta i lite slingor nu på vårkanten. Allt som allt hade vi en helmysig dag med lunch och fika mixat med fniss och lekar i bilen!

På Långfredagens förmiddag kom pojken med son, sen bar det av direkt till Harasjömåla. Ett underbart ställe med camping och fiskesjöar. Naturen är sanslöst vacker där. En hel dag tillbringade vi med att fiska, sola, grilla och lyssna på vågskvalpet mot bryggan. Systerdottern blev glad över sina presenter och vi fick pussa på lillpojken. En dag ute i solen vid sjön, tog ut sin rätt och på kvällen var vi skönt trötta. Det blev lite god kvällsmat och en promenad med Lillebror. Därefter fick barnen ut och leta påskägg i trädgården. Kvittar nog hur stora de blir, påskägg vill de alltid ha :)

Vaknade på bästa sätt med pojken brevid imorse. En god frukost med nybakta bullar, fil, flingor, kokta ägg och kaffe är en fin början på en ledig dag. Ett melodikryss senare körde de hem till sig. Han förbereder maten för kalaset imorgon. Själv försöker jag bara ignorera den lilla stickande känslan som kommer emellanåt om kalaset. Jag ska ta det lugnt och se tiden an, men det är inte helt enkelt kan jag säga.

Inatt har han dessutom en midnattsspelning i kyrkan, så vi lär inte träffas imorgon på dagen heller. Gott så, jag får tid att fnula och påta i trädgården. Tror minsann jag fått lite färg i ansiktet idag.
Nu blir det en betapet för att pigga upp mig. Inatt ska jag hämta dottern som är på grillfest.

Ha en fortsatt fin påsk!

Doriz

Fin påsk tillbaka! Du äter alltid de bästa frukostarna. Jag blir alltid sugen på det du ätit!
:D

2009-04-12 13:36:41

AnnA

@Doriz, ja frukosten är nog det bästa på hela dagen. Kan till och med längta efter fukosten redan kvällen innan om jag vet att det vankas något extra gott :) I alla fall om det är helg.

2009-04-12 17:54:57


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007