Long Friday

Anni 2009-04-10 17:25 (inga kommentarer)
Härligt väder! Vaknade i lugn och ro och skrotade omkring och småfixade och sen gick jag ut på promenad. Nu har jag varit hos en kompis och hjälpt till att duka inför morgondagens stora 40-års-fest. Det var trevligt redan nu, så jag har stora förväntningar inför imorgon kväll!

På promenaden imorse gick jag nere vid havet och rätt som det var kom det en stor häst galopperande på stranden, ja med ryttare alltså. Dom red precis i vattenbrynet och det skvätte och glittrade i solen, så härligt! Jag är lite skraj för såna där stora djur, men det såg verkligen helt underbart ut och jag blev lite sugen på att lära mej rida. Men jag fick trösta mej med att klappa mjuka goldenöron på en härlig vovve som oxå fascinerat tittade på den stora hästen.

Ikväll kommer en kompis kompis hit med sin katt som jag har lovat att ta hand om i några veckor. Det är lite lagom början, att kattvakta. Jag har länge funderat på om jag inte behöver en katt, men det är så bundet och dessutom är min mamma så allergisk. Några veckor känns lagom att testa, så får vi se hur det går. En liten svart, äldre katt-dam, som verkar lugn och trivsam. Hoppas hon ska trivas på Annis Pensionat! :-)

Det är vår hör ni! Fågelkvitter och vitsippor! Jag börjar känna livet i mej!

Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!