skärtorsdag

ikapiika 2009-04-09 15:19 (2 kommentarer)
T har precis klätt ut sig till påskkärring och trakasserat grannarna med fina påskkort. Hon propsade på att få gå själv vilket jag inte har något emot eftersom jag tycker det är oerhört pinsamt att gå och plinga på och tigga om godis. Hon fick bara gå till grannarna närmast runt vår vändplan och utfallet var väl inte super. 1 par var hemma och hon fick några chokladsnäckor (vilket inte är hennes favoriter, stackars mig...) Nästa grannar hade inget godis hemma och de sista var inte hemma.

Nu när lillebror vaknat kanske vi måste gå ut och hälsa på hos dagiskompisarna... jag vill inte...

Sen har vi fått en lapp i lådan om en organisation som samlar in kläder och leksaker som stöd för POLEN. Alltså... jag kanske är oerhört cynisk och felinformerad men är inte Polen nu mer ett hyfsat välutvecklat EU -land? Visst de har säkert sin beskärda del av folk som lever i fattigdom och misär men jag tror att de flesta polacker jag känner skulle bli rätt förnärmade av att "biståndsorganistioner" vill hjälpa deras land. (jo för lydelsen var att biståndet skulle gå till Polen... inte fattiga i Polen.)

Nåväl, kanske ska ta tag i att göra Gaben till en påskherre, hur nu en sån ser ut...

repoo

Det är inte samma "biståndsorganisation" som varit igång förr i uppsalatrakten och alltid tagit alla pengar själva?

2009-04-09 20:53:37

ikapiika

@repoo: jag är inte helt övertygad om motsatsen i alla fall.

2009-04-09 21:37:38


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk