Vårkänning

Jazzie 2009-04-06 13:04 (inga kommentarer)
Jobbet hotar att svälja mig hel.
På tisdag är den officiella arbetstiden till 20.00. På onsdag ska jag vara med i en workshop som ska pågå till 22. Tanken var nog att det skulle bli middag och lite öl i samband, men när man tittade på vad som ska avhandlas så insåg man att det blir jobb... med en kortare paus för mat.
Torsdag är full dag. Inga halvdagar här inte.
Det är måndag och jag är redan slut.

Helgen var väl ändå galet underbar! Lördagen vandrades runt Årstaviken och söder. Prommenaden avslutades på grannens balkong med öl och rosévin. En middag på Texas Longhorn i glada vänners lag. Fattar ni... det är vår. Livet är på väg tillbaka. Det är så man blir lite tårögd vid tanken.

Söndagens lite småkalla regn kunde inte ta död på min vårglädje. Jag åkte till IKEA och lämnade tillbaka två mattor jag hade köpt för mycket. Tycker IKEA har frikostiga bytesregler. Öppet köp i 3 månader. Det vara bara att slänga upp rullarna, visa kvittot och vips hade de återköpt mina mattor. Visst, IKEA får ju tillbaka vartenda öre eftersom jag har mycket mer att inhandla från butiken. Men ändå. Det känns schysst. Reko. Jag gillar IKEA. Jag tycker det är ett reko varuhus.

Men i söndags var det vansinne. Så vi gick inte in. Istället gick vi till Plantagen där jag skulle klaga på en urna jag hade köpt. Den ska jag lämna tillbaka eftersom fanskapet läcker. Det blev en ny och billigare sak istället. Jag hade lovat pojkvännen att det inte skulle köpas några blommor den här gången. Jag höll på att bryta löftet men han påpekade att bilen stod kvar vid IKEA så om jag ville köpa blommor och jord fick jag bära det själv. Hmpf. Jag lät bli. Han nickade nöjd och bar min nya plasturna med ett leende.
Hur bra är han inte?

Igår gjorde jag lasagne. Det är väl typ första gånge på 10 år. Så det var spännande. Men köttfärssås kan jag ju göra, så det var ju inte svårt att få hela klabbet att smaka bra. Det blev middag, film och somna i en varm famn. Så när jobbet inte äter upp mig är livet riktigt bra. Överlev arbetsveckan... och sen är det påsk.
Hurra

Info
Namn
Jazz
Född
-
Hemstad
Stockholm
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-12-27
Antal texter
1 076
Övrigt
Jag fyller 43 år 2018.
Har två barn. Sambon blev Man när prästen vigde oss.

Vi bor halvvägs ut på landet. Bland åkrar, ängar och grusvägar.

De senaste 4 åren har livet gett oss prövningar som fått mig att ompröva vad som är viktigt i livet.
Det har gjort mig lite mer ödmjuk till tid, plats och rum. Gett mig nya perspektiv om vad som är viktigt.
Men det har också gjort mig rädd.
Jag väntar på nästa käftsmäll och tror att om vi planerar framåt i tiden så är det som att be om dåliga nyheter.

Allt får mig att sakta ändras. Till något bättre? Förmodligen inte. Men till något lite annat.
Valspråk

Face it... jag är den jag är vare sig jag vill det eller inte