Gårdagen

AnnA 2009-03-26 10:33 (2 kommentarer)
var fylld till brädden. Eftermiddagen på jobbet var full av möten, stora offerter och maskiner som skulle iväg tidigare än kalkylerat. Men det var kul att jonglera lite bollar och ro det iland. En timmes övertid blev det och sen iväg och handlade.

I affären ringde mobilen, exsärbons äldsta dotter och ville komma på fika. Självklart, sa jag. Väl hemma var hon redan där, så det blev kombinerad kvällsmat och fika. Riktigt roligt att hon ville komma. Hon fick en bamsekram innan hon åkte. Snart ska hon flytta från gäststugan hemma, då kommer jag kunna hälsa på henne utan att exsärbon har med det att göra. Det ser jag fram mot.

Hemma har barnen turats om att vara sjuka. Nu går den yngsta i skolan igen, medans den äldsta ligger hemma i feber och är eländig. Inte kul, har varit lite mycket sjukstuga på sistone. Dessutom närmar sig lördagen med stormsteg..

Kvällen avslutades med fint samtal där man aldrig vill lägga på. Längtan efter att höra den andres röst, är starkare än längtan efter sömn. Sömnen ligger på en jämn fin låg nivå och snittar 5 timmar/natt ;)

But who cares? The sun is shining and I'm in love...

Doriz

Life is good! :D

2009-03-26 11:40:05

Moot

åhhhhh vad härligt :-)

2009-03-26 21:10:27


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007