Underbart väder

AnnA 2009-03-24 08:55 (inga kommentarer)
om det varit januari vill säga. Jag och barnen såg lika förvånade ut i morse antagligen. Ett par centimeter snö och 4 minusgrader var inte vad vi väntade oss. Fast solen skiner och det gäller att glädjas åt det lilla :)

Hemma är det sjukstuga igen. Yngsta dottern har fått feber och den elakaste hosta. Host, host, hela tiden. Det är knappt Cocillana hjälper, stackaren. Igår kväll fick den äldsta också feber och idag tyckte jag hon med började hosta. Näe, vi vill inte ha sjukstuga nu. Vi vill vara friska och pigga det ska ju bli kalas till helgen för lilla 1 åringen. Då går det inte att komma med baciller.

Idag har jag fått klipptid. Attan vad fort man blir långhårig, när man är kortklippt. Tror ni fattade.. Sen blir det nog att köpa någon fin färg och slingor. Känner för att göra mig lite vårfin. *Vägrar att titta ut*

Idag har pojken och jag en minidate i alla fall. Vi hinner med en fika efter jobbet innan han ska hämta sin son efter sin spelning. Det är en ständig längtan. Och det är fint :)

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007