towards an end

.jag 2009-03-20 11:04 (3 kommentarer)
jaha, så var det fredag igen. jag är sjukt trött, har jobbat som ett litet as med fan vet hur många övertidstimmar de senaste veckorna. och nu har jag fått ett nytt jobbuppdrag som känns som om det kommer från HELVETET. jag har ingen aning om hur jag ska gå tillväga. jag vet inte om jag har rätt utrustning, jag vet inte ens om all utrustning finns. det är frustrerande och jag tycker att jag bara står och stampar och aldrig kommer igång. och om min bransch är smal så är just detta specifika område supersmalt. det vill säga, det finns inte en käft att fråga om råd.
det är i och för sig flera veckor till deadline, men eftersom det är helt omöjligt att överblicka hur lång tid detta kommer att ta så vet jag inte om det är gott om tid eller ej.


och ingen bebis har visat sig, men nu är det i alla fall bokat en tid för igångsättning. nästa fredag om inget händer innan dess.

tio dagar över tiden och fortfarande är det ingen i min familj som har hört av sig och undrat hur det går eller har gått. och N:s faster hade mailat henne på facebook och tyckt att N skulle ringa sin pappa och berätta att han skulle bli morfar. han släppte kontakten och har inte hört av sig på över 10 år trots att han bor bara några kilometer från N. inte så mycket som ett telefonsamtal eller julkort har han kunnat kosta på sig på alla år. jag tycker faktiskt att det är upp till honom att ta första steget. även om N är vuxen nu så kan jag inte se varför det ska vara hennes ansvar att etablera en kontakt. och hon är för övrigt inte speciellt intresserad av det heller.

jaha, men jag får kanske jobba vidare nu, så KANSKE jag kan gå hem utan att späda på mitt saftiga övertidskonto mer den här veckan. nu vill jag ha en lugn helg med mycket sol och mycket hångel med mr silence.

Doriz

Jag fattar inte folk som tycker sig ha rätt att lägga sig i sånt där.

Håller bebistumme.

2009-03-20 11:36:49

AnnA

Hångel och sol it is :)

2009-03-20 13:04:05

BettyB

Men om Ns faster tycker att Ns far borde veta så får väl hon tala om det för honom, då. Suck.

2009-03-20 15:07:12


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.