Smuttar

AnnA 2009-03-20 08:48 (2 kommentarer)
på mitt Earl grey te med honung i. Det halsonda har liksom bestämt sig för att flytta in för gott, verkar det som.

Lillebror har också verkat lite hängig till och från ett tag. Igår trodde jag det skulle bli veterinären. Men så gick vi ut och gick och han gjorde vad han skulle. Väl hemma åt han med god aptit. Och igår när jag kom hem från jobbet verkade han pigg igen. Skönt. Det är så jobbigt när ens djur mår dåligt, de kan inte precis tala om hur det är fatt. Man kan bara läsa av att det inte är så bra..
Nåja, nog om sjukstuga.

Det är fredag, bara en sån sak :)
Ikväll blir det kanske badhuset med pojken. Mm, ångbastu, bubbelpool och solarie. Simma blir det nog inte så mycket med tanke på förkylningen. Efter det blir det pizza och mys i soffan. Längtar..

En annan rolig sak är att jag äntligen fått mina nya ringar. Jag tappade två ringar jag ärvt efter mamma. Trots idogt letande har jag inte hittat dem. Troligen tappade jag dem när jag flyttade. Fast jag hade allra helst haft kvar mammas ringar. Men nu blev det inte så. De nya ringarna är fina de också. En vanlig alliansring i rödguld med 3 stenar infattade i vitguld. Snarlik den jag hade.
Den andra är handgjord i vitguld med en fyrkantsslipad diamant från Engelbert. Detta var den som var mest speciell, med en lite annorlunda gammeldags infattning. Den nya ser modernare ut, men samma strama stil.
Mamma hade nog nickat gillande om hon sett dem.

Nu får jag återgå till jobbet tror jag. Och dagdrömma lite om pojken ;)


Doriz

Klart mamma hade gillat! :)

2009-03-20 11:32:14

Skylla

:)

2009-03-20 16:03:52


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2006-09-25
Antal texter
1 211
Övrigt
Valspråk

Inget är så illa, att det inte kan bli värre..

Utmärkelser
  • Lövtävlingen 2007