Fin fika

Anni 2009-03-09 17:19 (2 kommentarer)
Nu har jag varit hos tandläkaren och tagit bort stygnen och allt läker så fint så och det är fullkomligt normalt att vara trött och sliten i upp till en månad efter en sån här grej. Så nu vet jag det. Ser fram emot den dag när jag kan gå 100 meter utan att flämta och sova middag två timmar efteråt.

Min snälla chef sa att jag får flexa vid behov och litar på att jag gör det viktigaste. Det är så himla skönt att få det förtroendet och jag vet faktiskt att jag förtjänar det. Jag gör så gott jag kan i alla fall.

Fast idag skolkade jag på eftermiddagen. Efter tandläkarbesöket unnade jag mej en fika med Bästisen. Jag tror det ger kraft att göra sånt man mår bra av. Det var så himla mysigt att sitta där och få prata så där riktigt med henne en stund. Hon hade med sin minste son oxå och han satt där och gnagde på sin kokosboll och var hur fin som helst.

Jag tänker försöka göra nån rolig sak varje dag för att samla kraft igen. Äta ordentligt, vitaminpiller och vänskap. Jag tror på det, om själen får näring mår kroppen oxå bra. Det är inte bra att bara ligga hemma i soffan och tycka synd om sej. Så nu ska jag göra det nödvändigaste på jobbet, men oxå spara lite energi till nåt roligt varje dag.

Jag SKA komma igen! Viljan finns, även om kroppen inte är riktigt med än.

Doriz

social boost och vila är en finfin kombo!

2009-03-09 20:12:46

Anni

@Doriz - ja, jag fick energi så jag orkade till och med laga mat sen. :-)

2009-03-09 21:52:18


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!