the needle and the damage done

Corn 2009-03-08 13:45 (2 kommentarer)
Jag har nya svarta brallor med låg gren, eller lång, eller hur man säger, och fickorna är djupa så jag går med krökt rygg med händerna i fickorna långt nere på låren och tycker att jag ser lite lite anarkistisk ut. Förmodligen ser jag mest ut som en överårig tjock skatepunkare men det spelar ju ingen roll, jag KÄNNER mig rätt rolig. Det kanske är ängsligt. Att köpa svarta chinos-aktiga byxor med lång gren. Jag vet inte. Jag gillar dem.

Och jag är inte bakis men jag är jävligt trött och snart ska jag och köra ett kvällspass, det är lite jobbigt när man har sovit tre, kanske fyra timmar. Nere i lekrummet spelar min man Neil Young-låtar på gitarr men barnen överröstar honom med att unisont sjunga "Route 66". Det är fint. Och jag är hungrig och trött och kan det inte bara rulla hit lite motivation och jävlaranamma så att jag kan ta itu med både mitt inre och allt det där andra som stavas J-O-B-B?

Havregryn2

Tycker inte det låter ett dugg ängsligt, bara fint med anarkistiska skatepunkarbrallor, sådant blir man aldrig för gammal för!
Att känna sig rolig i och gilla vad man har på sig är bästa känslan i klädväg ju, så du har alltså valt helt rätt enligt havregrynet!

Hehe, Neil Young blandat med 2Route 66" låter väldigt roligt:0)
*Sänder mentala styrkedroppar*

2009-03-08 14:26:18

Peppar

Varken ängsligt eller överårigt - man ska ta på sig det som talar till en. Och som tilltalar en.

Mentala styrkedroppar även härifrån, och lite vårglitter i största allmänhet. <3

2009-03-08 15:25:03


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-10-03
Antal texter
1 138
Övrigt
Valspråk

Jag tar ett helvete i taget.